1. Novsport
  2. - Левски
  3. Старокин: Ние си го надробихме това нещо и ние трябва да се изперем (+ВИДЕО)

Старокин: Ние си го надробихме това нещо и ние трябва да се изперем (+ВИДЕО)

"Ако не седнем да си поговорим в съблекалнята и всеки не се хвърли за другия, няма как да се получат нещата"

Старокин: Ние си го надробихме това нещо и ние трябва да се изперем (+ВИДЕО)
Футболистът на Левски Орлин Старокин смята, че той и неговите съотборници трябва да излязат от тежката ситуация, в която са изпаднали. След загубата от ЦСКА дефанзивният играч коментира:
 
„Аз никога не съм се оправдавал със съдиите, просто за мен нещата бяха такива, че ние не можахме да си реализираме нашите положения. 1:0 за нас и мачът става съвсем друг. Мисля, че изпуснахме положения.”
 
„Доколкото знам, г-н Здравков каза да играем по земята, да търсим фланга и с извеждащ пас да търсим да излезем на положение. Не успяхме. След това психологическата част се обърна, след като ни вкараха дузпата, изравнихме се като хора и може би имаха превес след изгонването на Ангелов.”
 
„Ние си го надробихме това нещо и ние трябва да се изперем, както са казали хората. Остава единствено горчилата за нашите фенове, а и не само за тях – на нас също ни е доста тежко в съблекалнята. Всеки ден отиваме с наведени глави на стадиона. Крайно време е и ние да се усмихнем. Но пак казвам – ние си го надробихме това нещо, така че ние трябва да се оправяме.”
 
„Промените се отразяват доста зле с оглед психологическото състояние на отбора. Нормално е, и ние сме хора, и на нас е тежко. Не си мислете, че сме безразлични хора. Ние сме мъже, трябва да се вдигнем сами, никой друг няма да дойде да ни вдигне.”
 
"Ако не седнем ние да си поговорим в съблекалнята и всеки не се хвърли за другия, няма как да се получат нещата."