1. Novsport
  2. Европейски футбол
  3. Мойс хвали атаката след 3:0 над Уест Бромич

Мойс хвали атаката след 3:0 над Уест Бромич

Шотландецът се надява Смолинг, Фил Джоунс и Рафаел да се сработят в защита

Мойс хвали атаката след 3:0 над Уест Бромич
Дейвид Мойс похвали своитенападатели след успеха с 3:0 над Уест Бромич. Фил Джоунс, Уейн Рууни и резервата Дани Уелбек се разписха за победата на „Дъ Хоутърнс” в 29-ия кръг на Висшата лига.

„Робин ван Перси и Уейн Рууни бяха отлични. Хуан Мата и Аднан Янузай също, но в същото време ни трябваше и добро представяне в защита, така че съм доволен като цяло. Теренът не беше добър и не беше лесно да се подава топката, но напред изглеждахме опасни и сякаш беше по-вероятно да вкараме, отколкото в някои други мачове. Исках да атакуваме повече и да бележим, направихме го”, коментира Мойс след победата.

Наследникът на сър Алекс се надява Крис Смолинг и Фил Джоунс да оформят добро партньорство в защита. Мойс ще прекрои защитата за следващия сезон, защото капитанът Видич отива в Интер, а Рио Фърдинанд вече не е първа младост.

„Смолинг игра отлично и за Англия през седмицата, а Джоунс е много добър футболист. Фил стреля много хубаво с глава за първия гол, а Рафаел свърши добра работа с пробива отдясно и спечелването на свободния удар. Робин центрира отлично и Пол вкара.