1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Венци Стефанов за Локо (Пд): Селски отбор със селски треньор+ВИДЕО

Венци Стефанов за Локо (Пд): Селски отбор със селски треньор+ВИДЕО

„Радвам се, че ЦСКА победи, защото Левски ги знаем в Европа - тръгват като аслани, а се прибират като насрани”

Венци Стефанов за Локо (Пд): Селски отбор със селски треньор+ВИДЕО

Доволен съм най-вече от главния съдия, въпреки че имаше една с ръка пред него. Гледах го три пъти сега повторението и мисля, че бе редно реферът да го отрази.

Това каза след категоричната победа на Славия над Локомотив (Пловдив) с 4:1 президентът на „белите” Венци Стефанов, съобщи репортер на Novsport.com.

„Видяхте, че през второто полувреме на терена имаше само един отбор. Ако някой си мисли за уреден мач с участието на Славия, аз имам добри лекари - психиатри, които мога да препоръчам. Колкото по-рано се излекуват, толкова по-добре за тях.”

„Иначе съжалявам, че ще играем във втората седмица. Хора сме, всички грешим и аз поемам вината, защото не съм предприел по-рано необходимите промени. Всичко обаче съм правил в името на Славия. Доволен съм от това, което прави Милен (Радуканов) и неговия екип, защото виждам, че играем различен футбол и съм уверен, че рано или късно резултатите ще дойдат. Виждате, че и на таланти от школата се дава шанс, вървим напред и това е важното.”

„Много лошо впечатление ми направи (треньорът на гостите) Сашо Станков, който крещеше „селяни”и подобни фрази край тъчлинията. Смятам, че не му прави чест. Аз познавам баща му и знам, че е от София, но той е треньор на един селски отбор. Един селски отбор със селски треньор, нищо повече не мога да кажа.  Аз знам, че ние излизаме за победа, а Локомотив, ако искат да играят на масата. Мен това не ме интересува, ако искат да играят и ганкиното”, допълни босът на Славия, а после бе запитан какво мисли за успеха на ЦСКА над Левски във вечното дерби на България в съботния следобед и отговори така:



Радвам се, че този път ЦСКА победи, защото така им се върна на Лески затова, което откраднаха от Славия. Не може все да те бутат и да те ръгат, за да вървиш напред. Според мен победи по-добрият отбор и смятам, че този път Господ ги наказа „сините”, затова че ограбиха Славия. Аз не знам защо някои от вас не казват истината в очите. Знам, че някои са със сини очила, но ги сваляйте поне за този мач. Колкото по-бързо се изчисти българския футбол от такъв тип отбори, толкова по-добре.”

„Трябва да благодарят на Лудогорец за отличното им представяне в Европа, защото така ще се запази коефициента на България за международните турнири. Иначе Левски ги знаем, ще им се падне пак Иртиш и после тръгват като аслани, а се прибират като насрани. Всеки път е това, но сега, благодарение на Лудогорец, левскарите ще имат възможност да загубят някой друг мач и това няма да повлияе на коефициента ни.”

ИЗВЪНРЕДНО: МС даде Герена на Столична община

Вижте подробности

Загуба с 1:9 за юношите на ЦСКА

Септември (София) разгроми „червените“

Потвърдено: ЦСКА без Хайнц срещу Берое

Вижте какво съобщиха „червените“

„Отбор на надеждата“ с тежък жребий

Вижте съперниците на тима ни в Homeless World Cup 2024

Рупанов: Благодаря на Септември и се радвам, че съм тук

„Със сигурност моята мечта е да се върна и да вкарвам за Левски“

Великов: Вкараха ни с 1 положение след почивката

„Нормално, с човек по-малко няма как да се случат нещата“

Митов: Доволен съм от трите точки, не и от играта

„Можеше да вкараме още голове“, заяви треньорът на Септември

Септември с нова победа, прати Хебър на дъното (ВИДЕО)

Столичани спечелиха с 2:1 след ранен червен картон и дузпа на „Лаута“

Равносметка: ЦСКА с рекордна селекция

Лиъм Купър стана №1 по заплата за всички времена