1. Novsport
  2. - Левски
  3. Барзов: Футболистите на Левски да разберат, че не са от селки тим

Барзов: Футболистите на Левски да разберат, че не са от селки тим

"Сините" могат да елиминират Ботев за Купата, смята бившият халф

Барзов: Футболистите на Левски да разберат, че не са от селки тим

Бившият халф на Левски Тодор Барзов заяви, че и в това си състояние сините могат да елиминират канарчетата за купата. "Ботев не е непобедим. А и във футбола винаги има надежда, а тя умира последна. Онзи ден загубихме злощастно, но това не означава, че няма как да се спечели срещу Ботев. Всичко зависи от футболистите и треньорите, както и настроението.

 

Момчетата трябва да си повярват и да оставят мача с ЦСКА зад гърба си. Ако тръгнат да се правят само трагедии, нищо няма да стане. Още повече, че можеха да вкарат за 15 минути три гола на червените. Но место да водят убедително, сините загубиха след една грешка. Естествено трябват и подобрения. Но крайно време е футболистите да се осъзнаят, защото насила не става нищо. Те играят 8вЛевски, а не в някой селски отбор! Нека се замислят върху представянето си.

 

Не желая да коментирам генералната политика на клуба. Това си е работа на президента. Той назначава и уволнява, ще видим кой ще дойде. Г-н Батков дава пари, той си решава", завърши Барзов.