Батков за Гонзо: Готов съм да платя неустойка

"Нека от Разград да повторят славния път на Левски в Европа за радост на хората"

Батков за Гонзо: Готов съм да платя неустойка

Собственикът на Левски Тодор Батков каза, че старши треньора на Черно море Георги Иванов-Гонзо би бил добре дошъл да тренира отбора и че е готов да заплати необходимата неустойка, за да го привлече.

"Какво мога да кажа? Отправил съм покана, имам неговото съгласие, ако може веднага да дойде. Ще е много полезен дори преди дербито с ЦСКА да дойде, ако може", каза Батков.

„Оттук нататък той има трудови правоотношения с друг клуб. Разбирам, че се получава все едно прехвърлям проблеми от моята на тяхната глава, но..."

"Готов съм да платя неустойка, разбира се. Хората от Черно море заслужават уважение за това, което правят, също като Цветан Василев в Ботев и Кирил Домусчиев в Лудогорец."

"Нека от Разград да повторят славния път на Левски в Европа за радост на хората. Каквото съм казал, съм го казал, оттук насетне очаквам развитие и разбиране”, допълни адвокатът, цитиран от "Стандарт".

"Гонзо е добре дошъл в Левски в момента, в който си реши проблемите."

"Утре май ще трябва да пътувам, защото имам голям проект, имам и инвеститор. Ще направя опит да дойда на дербито. Надявам се този проект да помогне на Левски. Аз имам много работа, опитвам се да движа няколко неща едновременно, за да изкарам пари за отбора. Можете да питате финансовият директор Константин Баждеков”, заяви Батков, а после бе запитан дали има развитие около преговорите с „Газпром” и отговори така:

"Дали „Газпром" ще стане? Хайде да не ме питате, да не говорим за това. Ако има нещо и станат нещата, аз ще ви кажа. Дайте да си пожелаем утре Левски да победи."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки