Тони Здравков: След като няма резултати, няма победи - треньорът е виновен +ВИДЕО

“Нашите футболисти не бележат, значи с Топузаков не можем да ги учим да вкарват”, каза треньорът на “сините”

Тони Здравков: След като няма резултати, няма победи - треньорът е виновен +ВИДЕО

Старши треньорът на Левски Антони Здравков пое цялата вина след загубата от ЦСКА с 0:1 в дербито от 27-ия кръг на А група. “След като няма голове, няма победи, няма резултати, треньорът е виновен - никой друг. Нормално е причината за загубата да се търси в треньора”, коментира той. 
 

“В последните 20 минути се почувства умората у нас. Не съм съгласен, че нашите футболисти не се представиха на ниво. Допускаме гол в последните секунди, при положение, че Ларсен Туре не си покрива човека. Това е тотална липса на професионализъм”, каза той.


„Аз не съм човек, който пречи на Левски. Много добре осъзнавам каква е ситуацията. В момента, в който някой каже, че Левски има нов треньор, от моя страна няма да има никакви проблеми. Няма да търся неустойка. Достойнството ми е над всичко, “ добави Здравков.

 

 

Наставникът на Левски подчерта, че срещата е загубена най-вече заради собствени грешки и че неговите футболисти са пропилели с лека ръка положенията от първото полувреме.

 

„Рано, рано се наложи да правим смяна, а това промени нашите планове. Трудно е Рамос и Бастос да играят 90 минути. Когато двама или трима души, не тичат достатъчно, се трупа умора във всеки един. Ние губихме топката с лека ръка, вместо да я разиграваме. Това бе пагубно. Не може в едно дерби да имаш чисти положения и да не ги отбележиш.“


„Публиката е в правото си, след като не побеждаваме. Допускаме груби грешки. Публиката е в пълното си право да не иска да бъда треньор на Левски. Слабостите са едни и същи. Пропускаме с лекота положения, трябваше да реализираме. Няма никакъв комплекс от Стойчо Младенов”, добави Здравков.  

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки