Пламен Крумов: Разочарованието е голямо +ВИДЕО

„Искахме да вземем реванш, бяхме много надъхани, но не се получи”

Пламен Крумов: Разочарованието е голямо +ВИДЕО

Пламен Крумов бе единственият футболист на Левски, който коментира поредната загуба на „сините” от ЦСКА, съобщи репортер на Novsport.com.

След 0:1 в първия мач от плейофната фаза на „А” група за двата тима, почти всички играчи побързаха да се качат в клубния автобус, някои дори го подминаха с наведени глави, а Иво Тонев и Христо Йовов с жестове показаха, че не искат да говорят.

Това обаче стори Пламен Крумов:

„Доста неприятна загуба в последната минута. Мачът отиваше към равен, после не знам кой не си покри човека, но разочарованието е голямо. Искахме да вземем реванш, бяхме много надъхани. Не се получи, но ни предстоя много важни мачове и трябва да вдигнем глави и да започнем да побеждаваме, защото все пак сме в 100-годишнината на клуба и трябва да зарадваме феновете”, каза бившият футболист на Берое и допълни:

„Доста е тежко, но мисля, че още в сряда ще излезем от тази негативна серия, с успех за купата. Само с победи можем да излезем от тази ситуация и се надявам да ги постигнем.”

„Не сме забравили как се вкарват голове, просто ни липсваше концентрация в завършващата фаза и се надявам в следващите мачове да реализираме създадените положения.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки