1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Томов: Ако до края на шампионата играем само с Левски, ще станем шампиони +ВИДЕО

Томов: Ако до края на шампионата играем само с Левски, ще станем шампиони +ВИДЕО

Силният човек на "Армията" обаче отказа да говори за титлата като за цел пред ЦСКА

Томов: Ако до края на шампионата играем само с Левски, ще станем шампиони +ВИДЕО

Собственикът на ЦСКА Александър Томов бе изключително щастлив след поредната победа на "червените" над Левски. Пламен Крачунов отбеляза в заключителните секунди, за да донесе успех на "армейците" във вечното дерби. 

"Мисля, че, ако до края на шампионата играем мачове само с Левски, ще станем шампиони", бе култовото изречение от пресконференцията на собственика на "червените". Томов поздрави абсолютни всички футболисти с успеха. Силният човек на "Армията" обаче отказа да говори за титлата като за цел пред ЦСКА. Все пак Томов каза, че конкуренти на "червените" сега са единствено Лудогорец и Литекс, което означава, че ЦСКА се включва в битакта за титлата.

"Много е сладко - три поредни победи срещу Левски. Моля се за младите звезди на отбора - това е утрешния ден. Вече се виждат плодовете от работата ни от октомври - една млада генерация - след Чочев очакваме още няколко - те са бъдещето на ЦСКА. С опита на големите от близкото минало отборът върви напред. Благодаря на публиката, на младата генерация, на отбора. Няма да говорим за амбиции, а само за това ЦСКА да бие във всеки мач

"Мисля, че, ако до края на шампионата играем мачове само с Левски, ще станем шампиони. Когато започнахме през юли, не сме си и мечтали за това. Целта беше да влезем в първата седмица и после да видим. Не искам да поставям категорични цели. Тръгнахме от много ниско и вижте докъде стигнахме. Правим все по-силни игри. През второто полувреме тотално надделяхме над тима на Левски. При цялото ми уважение към тях, Левски изостана много и сега преките ни конкуренти са двата провинциални отбора - Лудогорец и Литекс."

"За това дали ЦСКА не е победил най-слабия Левски от години насам: "Не бих искал да се подценява Левски. Изгледах целия мач с Ботев, който направи най-скъпата селекция и бе надигран. Отборът играе, както му позволят. Няма да давам оценки - това не е моя работа. Но три победи и равен, който загубихме след дузпи, мисля, че ги надиграхме. Вървим нагоре. Вече няма такъв отбор, който предварително да каже, че е по-силен от нас. Днес играхме с шест човека по-малко. Имаме две пълни 11-орки и една юношеска 11-орка - това, което исках. Защото графикът е много сгъстен с плейофите. Най-важното предстои. Четирите мача - двата с Лудогорец и двата с Литекс - са най-важните. Вече сме на разстояние, което ни позволява да кажем, че сме претенденти за титлата, но аз няма да го кажа. Ще играем вабанк във всеки мач и мач за мач."

Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев