1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. Стойчо пуска Маркович и Крачунов и на "Тича"

Стойчо пуска Маркович и Крачунов и на "Тича"

Младенов вече е наясно със състава за гостуването на Черно море

Стойчо пуска Маркович и Крачунов и на "Тича"
Стойчо Младенов вече е на­ясно със състава, с който ще преследва победата при гос­туването на Черно море на Тича" в неделя. Мачът поради наказания пропускат Валентин Илиев и Омар Косоко. Цент­ралният защитник ще е на ли­ния за двубоя с Лудогорец, до­като нападателят от Бенин ще разбере днес каква е санкци­ята му за червения картон от вечното дерби с Левски, когато бе изгонен с Гаджев след последния съ­дийски сигнал.

Очаквания­та са на заседанието на Дисциплинарната коми­сия днес Косоко да бъде лишен от състезателни права за два мача и по този начин да е на разпо­ложение на Младенов за битката с Лудогорец на "Армията". Не е изключе­но обаче той да получи и по-голяма санкция.

В стартовите 11 за визита­та на червените на "Тича" от­ново място ще намерят Пла­мен Крачунов и Иван Марко­вич. Двамата играха на ниво срещу Левски и Стойчо Младе­нов отново ще заложи на тях. Крачунов пак ще замени Вален­тин Илиев като партньор на Менди в ядрото на армейския ариергард. В дясната зона на защитата обаче ще се завърне изтърпелият наказание от един мач Апостол Попов, кой- то ще замени Венцислав Васи­лев.

Стойчо Младенов ще запази схемата 4-1-4-1, с която започ­на и вечното дерби в неделя. Така Тодор Янчев пак ще действа непосредствено пред отбранителния вал, а Чочев и Марков ще са изтеглени по-напред и ще подкрепят атака­та. На левия фланг на нападе­нието се завръща възстанове­ният от контузия Неманя Ми­лисавлевич. Сърбинът трени­ра вчера на пълни обо­роти и травмата му е напълно отшумяла. Иван Стоянов пък е сигурен за другия фланг на атаката. На върха на нападение­то се очаква отново да бъде Емил Гъргоров, който започна на тази позиция и сре­щу Левски, но след влизането на Ди Вани бе изтеглен в по-зад­ни позиции.