ЦСКА тръгва на обиколка из страната

Привържениците от големите градове настояват за срещи с ръководството на клуба

ЦСКА тръгва на обиколка из страната
Голям брой привърженици от цялата страна са потър­сили ръководството на ЦСКА с молба да се организират разяснителни срещи за акциите. През следващата седмица ще бъдат направе­ни сбирки във всички по-големи градове.

Представители на червените ще бъдат в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Добрич, Велико Търново, Свиленград,   Карлово,   Казанлък... Досега бяха направе­ни две срещи с фенове - в Югозападна и Северозападна България. Привържениците са заявили категоричния си интерес към закупуването на книжа. Особено активни са били запалянковците от Разлог, където близо 300 ду­ши са декларирали желание­то си да закупят дял от ЦСКА.

Кампанията из цялата страна ще има информа­тивна и рекламна цел. Тя за­почва днес в Свиленград, къ­дето ще бъдат Александър Тодоров, Иван Ченчев и ди­ректорът на международния отдел Владимир Рупов. В сряда пък ще има сбирка в Карлово с военнослужещите в региона и фенклуба в града.

За четвъртък са предвидени три срещи. Във Велико Тър­ново - с Иво Котев, Иван Ченчев и Спас Джевизов; в Пловдив - с Димитър Пенев, Георги Велинов, Владимир Рупов и Бойко Ноев; и в Ка­занлък с Александър Тодоров.

Обиколката завършва в петък, където представи­тели на червените ще посе­тят Варна и Бургас. В морс­ката столица ще бъде Стой­чо Младенов заедно с Ченчев и някои футболисти, а сре­щата в Бургас ще е с участи­ето на Иво Котев, Димитър Димитров-Каубоя и Вален­тин Илиев.

Публич­ната продажба на книжа стартира на 21 март (петък). Емисията ще продължи до 4 април, като акции ще могат да бъдат за­купувани всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа в офи­сите на почти всички банки и инвестиционни посредни­ци в страната. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки