НКП на Левски към Батков: Продажба на акциите и довиждане

Г-н Батков трябва да напусне ръководните органи на клуба, тъй като неговото присъствие е в противоречие с основната ценност на Левски

НКП на Левски към Батков: Продажба на акциите и довиждане

Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски обяви, че сваля изцяло доверието си от собственика на "синия" клуб Тодор Батков.

 

НКП на "сините" излезе със специално обръщение в своя сайт, което публикуваме без редакторска намеса.

 

Националният клуб на привържениците (НКП) на Левски сваля и останалото си нищожно доверие в мажоритарния собственик на клуба г-н Тодор Батков.

Предвид извънредната ситуация във Вековния Левски, която трови живота на стотици хиляди, на милиони „сини сърца”, НКП намира, че г-н Батков дължи на цялата левскарска общност следните действия:


- В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на първо място, г-н Батков трябва да допусне външен одитор, който да направи цялостна ревизия на финансовото състояние на ПФК и то да бъде публикувано в Интернет, за да може всеки заинтересован да се запознае с него.


- В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, на второ място, г-н Батков трябва да пусне в продажба акциите на ПФК при прозрачна процедура.


- В името на бъдещето на клуба и за да разсее съмненията, че действа като ликвидатор, след като изпълни тези си задължения, на трето място, г-н Батков трябва да напусне ръководните органи на клуба, тъй като неговото присъствие е в противоречие с основната ценност, с която преди сто години бе създаден Левски – а именно да бъде ОТБОРЪТ НА НАРОДА.


- НКП намира, че освен г-н Батков с постовете си трябва да се разделят и всички членове на УС.

Решението на организираните привърженици на най-големия български клуб бе взето на спешно заседание с представители на регионалните структури на НКП.

НКП е сериозна организация, която не може да не се съобрази с желанието на хилядите си членове г-н Батков да "лиши" Левски от присъствието си, поради което решението не подлежи на ревизия.

Призоваваме всички левскари да подкрепят отбора на всеки мач не пред телевизора или компютъра, а от трибуните, защото честта е да се брани. Освен това на стадиона всеки ще може да изрази отношението си към г-н Батков.
 

Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Иван Василев си тръгва от Локомотив (София)

Той е успял да намери човек на когото да продаде клуба

Черноморец (Бургас) смачка дубъла си в приятелски мач

Тимът постигна успех с 10:2

Новият вратар на Левски проведе първа тренировка с тима

Матей Маркович вече се готви с отбора

Лудогорец се прибира в неделя

В събота е последната контрола на шампионите на австрийска земя

Пирин с първа победа в контролите

След 3:1 над дубъла на ЦСКА 1948

Любо Пенев.започна с победа в Локо (Пд)

„Черно-белите“ с 3:1 над Струмска слава в първата си контрола

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки