1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. ЦСКА запозна своите юноши с новостите в съдийството

ЦСКА запозна своите юноши с новостите в съдийството

ЦСКА София предприе поредната разяснителна инициатива, съобщи официалният сайт на "армейците".

ЦСКА запозна своите юноши с новостите в съдийството
ЦСКА София предприе поредната разяснителна инициатива, съобщи официалният сайт на "армейците". Клубът покани главния методист на Съдийската комисия на БФС Детелин Баялцалиев да изнесе лекция на юношите старша и младша възраст, участници в двете елитни групи до 19 и до 17 години. Събитието се състоя в залата за пресконференции на стадион „Българска армия”. Детелин Баялцалиев запозна бъдещите професионални футболисти с новостите в съдийството. Лекцията бе подплатена с много видео анализи. Талантите от "червената" школа имаха възможност да зададат своите въпроси и да изкажат мнението си пред госта.
 
„Радвам се, че съм тук и има интерес от ваша страна, защото вие трябва да сте запознати с последните правила във футбола”, заяви Баялцалиев в началото на срещата.


 
„От много време имахме намерение да организираме подобна лекция, защото тя ще е полезна за всички нас”, добави директорът на школата Спас Джевизов. 
 
На срещата присъства и административният директор на клуба и бивш футболен съдия Димитър Димитров.
 

Идеята на ЦСКА е подобни срещи да станат традиционни и на тях да присъстват и юношите от останалите отбори, не само тези от елитните групи.