Сухия хвърли оставкa след загубата от Ботев за Купата

Старши треньорът на Левски заяви, че не иска да работи с "хора, които не доказват футболните си качества до последния момент

Сухия хвърли оставкa след загубата от Ботев за Купата
Старши треньорът на Левски Антони Здравков заяви, че ще подаде оставка, след отпадането на "сините" от турнира за Купата на България. Левски загуби реваша Ботев с 0:2 и след 3:1 в първия мач отпадна с общ резутлтат 3:3, благодарение на гола на чужд терен на "канарите".

"Изиграхме едно тактическо добро първо полувреме. Не допуснахме ситуации пред нашата врата, с изключение на едно-две мелета. Осъществихме някои добри атаки, които не съумяхме да завършим. През второто се знаеше, че Рамос не може да изкара повече от 60 минути, но други футболисти поискаха непредвидени смени. Едва ли не не можеха да изиграят пълни 90 минути. Чувствали се изморени - от времето ли, не знам от какво. Останах крайно разочарован от действията на определени футболисти."

Дали са много играчите, от които е останал разочарован: "В днешния мач - трима-четирима. Няма да споменавам имена, ще им кажа директно на тях."

Здравков определи като едина от причините за напускането си състоянието на болния си баща. Сухия също се оплака от недобро здравословно състояние.

"Баща ми е болен левскар, има и проблеми със здравето. Ситуацията, в която се намирам и аз, е тежка и сложна. Поради тази причини и заради голямата си любов към Левски още в рейса ще уведомя г-н Батков, че няма смисъл да продължавам. Смятам, че с хора, които не доказват футболните си качества до последния момент, не мога да работя. Искам да напусна."

Дали контузените и наказаните футболисти оказват влияние върху играта на Левски: "При всички положения, но затова Левски плаща заплати не на 11, а на 25 футболисти. За да може, които влязат на терена да са длъжни да оправдаят присъствието си в Левски. Но това /контузените и наказаните футболисти/ не оправдава по никакъв начин загубата и отпадането от Купата."

Дали се чувства предаден: "Лично - не. Тук говорим за отношението на терена от професионалисти. Преди мен имаше други треньори и след мен ще има. Последните три години се смениха 7-8 треньори, 5-6 директори и футболистите продължават по един и същи начин. Не съм съгласен с това им действие.
Официално: Хебър представи още две нови попълнения

Вижте и кои са те

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Иван Василев си тръгва от Локомотив (София)

Той е успял да намери човек на когото да продаде клуба

Черноморец (Бургас) смачка дубъла си в приятелски мач

Тимът постигна успех с 10:2

Новият вратар на Левски проведе първа тренировка с тима

Матей Маркович вече се готви с отбора

Лудогорец се прибира в неделя

В събота е последната контрола на шампионите на австрийска земя

Пирин с първа победа в контролите

След 3:1 над дубъла на ЦСКА 1948

Любо Пенев.започна с победа в Локо (Пд)

„Черно-белите“ с 3:1 над Струмска слава в първата си контрола

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки