Ангел Славков: Момчетата плачат в съблекалнята

Единствената рецепта Левски да излезе от кризата е всички да се мобилизират, заяви новият помощник треньор, който се яви за интервю пред телевизията вместо подалия оставка Тони Здравков

Ангел Славков: Момчетата плачат в съблекалнята
Единствената рецепта Левски да излезе от кризата е всички да се мобилизират, според новия помощник-треньор Ангел Славков. Той се яви пред телевизията за интервю, тъй като старшията Антони Здравков му е казал, че си тръгва.
 
„Причината е, че той ми каза, че си тръгва, затова аз съм тук.”
 
Що се отнася до мача, който Левски загуби с 0:2 и отпадна от Ботев (Пловдив) на четвъртфиналите за купата, Славков коментира: „Левски имаше своите шансове, за съжаление не можаха да влязат головете през първото полувреме. След това не мога да кажа дали има засада, няма ли. Най-важното е, че неуспяхме да зарадваме феновете. Момчетата плачат в съблекалнята. Сега остава първенството, поне да се класираме за еверотурнирите и да ги зарадваме за 100-годишнината.”
 
„Единствената рецепта е всички да се мобилизират, да дадат всичко от себе си. Проблемът е, че имаме много контузени, човек трудно може да варира. Каквото можехме, извадихме. Ако могат и феновете да подкрепят по някакъв начин отбора. Ще им бъдат, предполагам, много благодарни.”
 

На въпрос дали той ще води отбора в такъв случай, специалистът отвърна: „Нищо не мога да кажа, аз съм от два дни тук, едновременно съм със 17-годишнинте. Ще помагам на отбора до последния си дъх, както се казва.”  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки