Пици: Всички мислят, че ще ни е лесно на реванша с Лудогорец, но не и аз

Президентът на Валенсия призова феновете да напълнят "Местая"

Пици: Всички мислят, че ще ни е лесно на реванша с Лудогорец, но не и аз

Треньорът на Валенсия Хуан Антонио Пици предупреди футболистите си да не подценяват реванша с Лудогорец. Испанците победиха с 3:0 в първата среща в София, а утре, 19 март, от 20:00 ч. българско време на стадион "Местая" е реваншът от 1/8-финалите в Лига Европа.

"Имаме една цел и тя е трофеят от Лига Европа. Трябва да вървим стъпка по стъпка и първата е реваншът с Лудогорец. Всички смятат, че ще ни е лесно, заради преднината от първия мач, но аз не мисля така. За това ще пусна най-добрия състав, с който разполагам в момента и няма да има никакво подценяване", заяви Пици.

Той ще трябва да се справя със сериозни кадрови проблеми, заради което взе в групата трима играчи от дублиращия тим. Като ляв защитник пък ще започне 18-годишния юноша Хосе Гая, който има една среща този сезон в Лига Европа – при равенството 1:1 с Кубан в Краснодар. Другите двама пък са Салва Руиз и Кристиян Порту. С травми са Хуан Бернат,  Пабло Пиати, Филип Сендерос, а Сейду Кейта е наказан.

Президентът на Валенсия Амадео Слва пък призова публиката да подкрепи "прилепите". "Важно е да дойдат фенове, защото след подобен резултат от първия мач, трибуните обикновено са празни. Целта ни е Лига Европа", заяви той.

Същото направи и халфът Мичел Ереро. "Мотивирани сме да зарадваме привържениците ни. Самият факт, че играем с фланелката на Валенсия ни кара да даваме най-доброто от себе си. Ще срещнем силен отбор, който преди това отстрани Лацио, така че нямаме право да подценяваме реванша", каза Ереро. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки