Сензациите в пресата: Левски погна Бастос за пиянство

Валенсия си заплю ас на Лудогорец

Сензациите в пресата: Левски погна Бастос за пиянство

Сензациите в българските спортни издания от днес, 22 март 2014 година: 

 

"Меридиан мач": Левски погна Бастос за пиянство 

 

Перлата в селекцията на Левски Рафаел Бастос си навлече гнева на ръководството на клуба заради пиянски скандал, пише "Меридиан Мач". Изданието твърди, че бразилецът ще отнесе жестока глоба, след като се е появил на тренировка след злоупотреба с алкохол и видимо купонясвал до сутринта. Това се е случило миналия четвъртък в навечерието на последното дерби с ЦСКА.

 

Бастос дошъл на тренировката в нетрезво състояние. Той миришел на алкохол и залитал в съблекалнята и по време на заниманието. Бразилецът обяснил на съотборниците си, че се е почерпил след победата над Ботев (Пд) за купата с 3:1. Въпреки издънката си Рафаел Бастос игра цял мач срещу ЦСКА, като се отчете с най-сериозния пропуск пред вратата на "червените".
 

"Стандарт": Валенсия си заплю ас на Лудогорец 

 

Европейската приказка за "Лудогорец" приключи след общо 16 мача и куп строшени рекорда. "Орлите" паднаха 0:1 от "Валенсия" и с общ резултат 0:4 напускат Лига Европа на осминафиналите. Пако Алкасер отчая българите след красив гол с глава в 59-ата минута.


Въпреки че не успя да вкара гол на "прилепите", българският шампион пак заслужи аплодисменти. Впечатлен от "Лудогорец" и по-специално от Върджил Мисиджан остана треньорът на испанците Хуан Антонио Пици. "Най-важното за нас бе, че бяхме сериозни и не позволихме на съперника да води играта. "Лудогорец" не ме изненада - както очаквахме, показа добър футбол и някои от играчите демонстрираха, че имат чудесни качества. Такъв например е Вура Мисиджан. Прекрасен играч", похвали го Пици.
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки