Георги Андонов: На всички в Берое ни тежи, че сме във втората седмица (ВИДЕО)

Нападателят взе наградата за най-добър играч на 25-ия кръг в А група след хеттрик срещу Любимец

Георги Андонов: На всички в Берое ни тежи, че сме във втората седмица (ВИДЕО)
Георги Андонов от Берое получи наградата за най-добър играч на 25-ия кръг в А група. Именно в този 25-и кръг Андонов наниза хеттрик в мрежата на Любимец за успеха с 5:0.

Нападателят на старозагорци спечели анкетата с 11 гласа. Той остави зад себе си Себастиан Ернандес от Лудогорец (6 гласа), Джордан от Литекс (3 гласа) и Неманя Милисавлевич (ЦСКА) и Симеон Славчев (Литекс), които събраха по два гласа.

Георги Андонов сподели, че върху Берое тегне тежестта от участието във втората седмица, защото всички са очаквали тимът да намери място в топ 7.

„Тежи ни това, че сме във втората седмица – и на нас, и на фенове, и ръководство. Ако кажа, че няма разочарование от това, че сме във втората седмица, трябва да излъжа. Всички в клуба искаха да се борим за призово класиране през този сезон. Искахме да сме в горната седмица. Не успяхме. Явно нещо не ни достигна. Колкото до изискванията, те са да се раздаваме във всеки мач и да извоюваме колкото се може повече победи. За какъв стимул да говорим? И в долната седмица се играе футбол. Не малко отбори от първата седмица загубиха мачове от такива, които са във втората половина. Жалко е че ние сме в тази седмица, в която няма за какво да се борим. Не ни удовлетворява изобщо това. Не мисля, че е по-лесно. Долу мачовете ще са по-тежки и по-трудни. Отборите все пак се борят за оставане в групата. Не мога да кажа кой ще е най-тежкия съперник. Ако подходиш несериозно всеки един противник може да ти изиграе лоша шега. ”, коментира Андонов на награждаването.

Той изрази желание Берое да победи Локо (Сф) в „Надежда” в сряда и заяви, че не знае къде ще играе през следващия сезон.

„Настройката ни е за победа. Целият отбор сме мотивирани да дойдем в София и да се поздравим с победа. Локомоив е наприятен противник за нас и се надяваме да променим това. До лятото съм футболисти на Берое, после каквото сабя покаже. Не сме водили предварителни разговори за нов договор”.
Ботев Пловдив надви Берое в приятелска среща

"Канарчетата" стигнаха до успех с 1:0

Берое остава без треньор?

Ачиари бил пред завръщане в Мурсия

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки