Сензациите в пресата: Домусчиев: Срам ме е, бихте на късмет

"Бивш защитник клати лиценза на Локо София" и още

Сензациите в пресата: Домусчиев: Срам ме е, бихте на късмет

Сензациите в българските спортни издания от днес, 28 март 2018 година: 


 

"Меридиан мач": Домусмиев: Срам ме е, бихте на късмет 

 

Благодетелят на Лудогорец Кирил Домусчиев не бе в добро настроение след победата на ЦСКА. Той на висок тон обяснил на играчите и треньорския щаб, че не е доволен от представянето на стадион „Българска армия". Според източници на „Меридиан Мач" от съблекалнята на шампионите Домусчиев е бил остър: „Направихте изключително слаб мач. Победихме благодарение на случайността. Срам ме е да гледам такива мачове. Вземете се в ръце и срещу Ботев покажете какво можем. В противен случай ще се скараме".


След края на срещата Кирил Домусчиев бе лаконичен пред събралите се журналисти: „Много слаб мач, въобще не ми хареса, загубих си времето". Собственикът е бесен от факта, че на играчите всичко е подсигурено, а някои играчи подхождат несериозно.

 

"Тема спорт": Славия се отказа от двама чужденци 

 

 

Славия се отказва от двама чужденци, разбра. Белите няма да задържат вътрешните халфове Винисиус и Виталий Савченко. Бразилецът и руснакът бяха тествани в контролата с Витоша Бистрица (2:1) в сряда. Те играха през първото полувреме на проверката, но така и не впечатлиха спортно-техническия щаб на столичани. Винисиус бе доведен от мениджъра Джери Перейра. Очаква се go края на сезона той да предложи нов бразилец на Милен Радуканов. Савченко пък ще продължи кариерата си В Локо Горна Оряховица, където премина през зимата.

"Меридиан мач": Бивш защитник клати лиценза на Локо София

 

Локо (Сф) може да има сериозен проблем с получаването на лиценз за следващия сезон, научи „Меридиан Мач". Причината е, че клубът дължи доста пари на бивши свои футболисти и треньори. На дългата опашка пред клуба се нареди и ексзащитникът на „железничарите" Танко Дяков. Той е осъдил Локомотив на всички инстанции и чака в оставащите дни до края на месеца да си получи дължимите заплати. Ако това не се случи, „черве-но-черните" почти сигурно ще останат без лиценз за професионалния футбол следващия сезон. Известно е, че след хората, които продължават да чакат парите си от Локомотив, е и бившият треньор на тима Емил Велев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки