Стоичков за акциите на ЦСКА: Ще изчакам като останат накрая... ако не им достинат

"За този отбор (Левски) какво да кажа, отдавна съм го подминал. Каквото и да кажа ще е малко", отсече Камата

Стоичков за акциите на ЦСКА: Ще изчакам като останат накрая... ако не им достинат

Христо Стоичков може да се окаже спасителния пояс в продажбата на акции за ЦСКА. Камата подчерта, че "ако не им достигнат" най-вероятно ще се намеси. Той добави, че много уважава Христо Запрянов и Бай Добри и на тях ще им подари по 150 от ценните книжа.

 

Легендарният футболст говори и за други теми, свързани с българския футбол. Той обърна специално внимание на Литекс, като каза, че там вече не се налагат неговите футболисти, което е "обидно". 
 

"Аз ще чакам като останат накрая. Ако не им достигат... На двама души съм подарил акции. Христо Запрянов, доцента, когото много уважавам. Другият, когото също много обичам и уважавам е корифеят в съблекалнята Бате Добри. На двамата им подарявам по 150 акции", обясни той в интервю за Нюз7.

"В Литекс проблемът е, че много от тази футболисти, които ги налагах през миналата година, вече ги няма на терена. За мен това е много болно и обидно. Но има си там специалисти, които разбират много от футбол. Които мешат кашата...", добави многозначително той. 

"Не ме учудва това, което постигна Лудогорец тази година. Когато се работи правилно, винаги има резултати. Една, две, три години и резултатите идват. Когато се кара през просото, никога няма да има резултати. Както са тръгнали, пак ще станат шампиони. Три пъти поред шампион... да се наслаждават на успехите, които постигат. С един добър треньор като Стойчо Стоев. Бил е при мен в Етрополе, познавам неговите качества", добави Камата.

 

Стоичков не подмина и вечния съперник на ЦСКА - Левски. Типично в свой стил той се изказа за синия клуб провокативно: 


"Той господин Вуцов каза - Ние стадион нямаме, а искаме да правим юбилей. (смее се). За този отбор какво да кажа, отдавна съм го подминал, каквото и да кажа, ще е малко".

"За мен по-важно е, че човекът (Станимир Стоилов) остава да си работи. Има си президент, има си собственик, така че...С мен не е разговаряно по тази тема", се изказа Ицо и за Ботев Пловдив.

"Знаеш ли колко ми е хубаво в Маями? Тука кашата много пари, а там ми е спокойно. Имам един час работа на ден. Голф, спокойствие", добави Стоичков за живота си в САЩ.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки