Венци Стефанов: Разбира се, че Радуканов остава

Георги Марков ми дължи агне, да не се ослушва, каза още собственикът на Славия

Венци Стефанов: Разбира се, че Радуканов остава
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че Милен Радуканов ще води тима и през следващия сезон. Въпреки незавидното място в класирането - 10-о, на 3 точки от зоната на изпадащите, босът на белите е доволен от работата на бившия наставник на ЦСКА.

„Разбира се, че Радуканов остава и за следващия сезон. Изобщо не може да става въпрос за промяна", категоричен бе Стефанов. За предстоящото в понеделник столично дерби с Локомотив той заяви: „Мач като всеки друг. Който е по-добър ще победи. Не бива да внасяме някакво напрежение. Нека момчетата да се готвят на спокойствие", каза членът на Изпълкома.

Той обаче не пропусна да напомни на изпълнителният директор на червено-черните Георги Марков за загубения бас: "Дължи агне и на мен, и на Хабил, след като се хванахме на бас в Турция. Наближава Великден, после е и Гергьовден, да не се ослушва. Марков каза, докато бяхме на лагер в Анталия, че Славия няма да вземе повече от 2 точки от трите мача, които оставаха до края на редовния сезон, а ние спечелихме реално 6, защото срещу Левски ни откраднаха две. Сметката е ясна", завърши президентът на белите.

Снощи той уважи представянето на алманаха „100 години Славия" в столичната зала „Универсиада". Книгата е 400 страници. Цената на изданието с мека корица е 25 лв., а с твърда 30 лв. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки