Стойчо: Победихме с агресивна игра и подкрепата на феновете (+ВИДЕО)

“Поздравих ги съдиите, не защото победихме, а защото свириха перфектно ”, каза наставникът на “армейците”

Стойчо: Победихме с агресивна игра и подкрепата на феновете (+ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов остана много доволен от победата над Литекс с 1:0, като подчерта, че това е много ценен успех над един изключително добър отбор, който върши отлична работа. 
 

“Спечелихме с игра. Бяхме достатъчно агресивни. Да, пропуснахме няколко положения, но и 1 гол е достатъчен. Литекс е един изключително добър отбор. Загорчич и неговият екип правят една отлична работа и се радваме, че победихме, а зощото свириха перфектно”, каза той след успеха.


 “Не само крайният резултат е важен. Трябва да се развиваме. Днес победихме и с помощта на феновете. Те останаха да ни аплодират след загубата с Лудогорец. Определено имаме една европейска публика. Поздравих накрая съдиите, не защото спечелихме, а”, добави Младенов.


 “Ние имаме проблем, който се работи, за да бъде отстраняван, и това е с централния нападател. Ние приспособяваме Косоко и затова трябва да проявим търпение. Той има качества и с по-голямо движение може да бъде още по-полезен. Ние създаваме голови положения, но за съжаление не успяваме да ги доближи до 100-процентова успеваемост. Днес все пак отбелязахме и се радвам, защото от доста време нямахме победа тук в Ловеч. Нормално е да направя 2 контроли, имаме две единайсетици, които трябва да поддържат нивото”, каза още наставникът на “червените”.


 

Младенов каза още, че Валентин Илиев, който бе заменен принудително, че има контузия в коляното след влизане на Ваюши, но утре ще стане ясно какво точно му има.


“Дано да е светлно бъдещето на ЦСКА. ЦСКА си остава най-великата марка в България. Не искам да говоря отново за класиране. Стоя си твърдо на краката, до къде ще стигнем е Божа работа. Информацията, която имам – 90% са разплатени задълженията към хората. Утре и в понеделник ще се срещнем отново с определени хора и ако някой в последния момент не ни изиграе номер и не вкара някакъв документ в лицензионната комисия, се надявам да се справим”, добави Стойчо Младенов.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки