Чочев: Бяхме като домакини в Ловеч и заслужено спечелихме

„Има лек спад в моята игра, не знам на какво се дължи това”

Чочев: Бяхме като домакини в Ловеч и заслужено спечелихме

Мисля, че днес излязохме с една добра скорост и успяхме да затрудним отбора на Литекс.

Това заяви след минималния успех на ЦСКА в Ловеч младият халф на „червените” Ивайло Чочев.

„Литекс е един наистина добър отбор, но ние съумяхме да се преборим с него и в единоборствата, и в атакуващата фаза, а това ни помогна да спечелим”, допълни полузащитникът, който бе запитан дали новият формат на първенството с плейофи, първа и втора седмица, прави шампионатът по-интересен и оспорван:

„Мисля, че така нивото на първенството се вдига, без да обиждам долната седмица. Мачовете са много по-тежки и мисля, че това ще вдигне нивото. Ние във всеки двубой излизаме за трите точки и за победата, а до края има доста срещи още.”

За новия си партньор в средата на терена, в лицето на Стивън Сънди:

„Играл съм и със Стивън Сънди, с Борис Галчев и с Тошко Янчев. С всички се чувствам добре,  треньорът преценява кой от четиримата да играе. През седмицата тренирахме и той си избира кои двама от нас да започнат.”

Дали ЦСКА е спечелил мача в Ловеч с късмет?

„Да, но днес имахме пак доста положения. Имаше ситуации, в които бяхме трима на двама, двама на един, но не можахме да го отиграем. Мисля, че заслужено спечелихме.”

Дали отдава пропуските в атака на липсата на изявен централен нападател?

„Може би по-скоро е заради липса на концентрация в завършващата фаза. Работим върху това и се надявам да се подобрим. Мисля, че хората, които пуска г-н Стойчо Младенов напред, се справят добре. Не е моя работа да коментирам.”

Как оценява формата си през 2014 година?

„Има лек спад в моята игра, не знам на какво се дължи това. Работя всеки ден усилено и се надявам да върна формата си от есента. Искам да благодаря на моите съотборници, на треньорския щаб и на невероятната публика. Виждате днес  ние бяхме като домакин, с такава подкрепа. Просто феновете във всеки мач са невероятни. Искам да ги поздравя и се надявам, че занапред  ще правим по-добри игри.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки