1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Мъри за съдията: Смешно е да коментирам този жалък човек

Мъри за съдията: Смешно е да коментирам този жалък човек

Време е да се спре с излишните слагачества, защото и двата отбора искаха да играят футбол, отсече треньорът на Ботев след мача с Лудогорец

Мъри за съдията: Смешно е да коментирам този жалък човек
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов очаквано разкритикува съдийството на Александър Костадинов след равенството 1:1 с Лудогорец като гост. Арбитърът отсъди спорна дузпа за домакините през първото полувреме, което породи гнева и на помощника на Мъри Цанко Цветанов.
 
„Когато играем с отбор, който също иска да играе, и ние можем да играем. Ботев изигра и други добри мачове, но това не е толкова важно. Важно е, че се опитвахме да се надиграваме, особено през първото полувреме. За съжаление нещата не се получиха така, както ни се искаше. Не знам кому е нужно цялото това нещо, но в крайна сметка това е положението. За мен този съдия няма качества да свири такъв мач”, каза Мъри веднага след мача.
 
На пресконференцията той добави: „Срамно е да коментирам съдийството, време е да се спре с излишните слагачества, защото и двата отбора искаха да играят.

"Смешно е да коментирам този жалък човек."
 
„Не знам дали ще подаваме жалба. Аз искам моят отбор да играе добре и да се развива. Трети пореден равен с Лудогорец, явно нашият отбор е израснал, но явно трябва още, за да ги победим. Отборът има потенциал и качества, но трябва по-големи настроение и самочувствие, и да търсим по-настървено победата.”
 
„Има и позитивни, и лоши неща, в крайна сметка имаме футболистите, те трябва да се стремят да има повече настроение и усмивки.”
 
Той определи равенството като справедлив резултат.
 
„Достатъчно агресивен и активен беше нашият отбор, имахме и трудни моменти. Но с оглед показаното мисля, че резултатът е справедлив.”
 
„След изгонването на наш състезател не допуснахме опасни ситуации пред нашата врата, общо взето играхме прилично. Можехме по-добре да развием нашите атаки. Тези ситуации трябваше с удар да ги завършим, а ние искахме с подаване.”
 
Приоритет за Ботев е да се класира за Лига Европа, подчерта Мъри и завърши с думите:
 

„Нормално е да има желание, когато играеш на такъв стадион, терен, футболистите, които имат качества, искат да покажат добри неща. Това е пътят за българския футбол.”  

ИЗВЪНРЕДНО: МС даде Герена на Столична община

Вижте подробности

Загуба с 1:9 за юношите на ЦСКА

Септември (София) разгроми „червените“

Потвърдено: ЦСКА без Хайнц срещу Берое

Вижте какво съобщиха „червените“

„Отбор на надеждата“ с тежък жребий

Вижте съперниците на тима ни в Homeless World Cup 2024

Рупанов: Благодаря на Септември и се радвам, че съм тук

„Със сигурност моята мечта е да се върна и да вкарвам за Левски“

Великов: Вкараха ни с 1 положение след почивката

„Нормално, с човек по-малко няма как да се случат нещата“

Митов: Доволен съм от трите точки, не и от играта

„Можеше да вкараме още голове“, заяви треньорът на Септември

Септември с нова победа, прати Хебър на дъното (ВИДЕО)

Столичани спечелиха с 2:1 след ранен червен картон и дузпа на „Лаута“

Равносметка: ЦСКА с рекордна селекция

Лиъм Купър стана №1 по заплата за всички времена