1. Novsport
  2. - ЦСКА
  3. ЦСКА готви голям летен трансфер

ЦСКА готви голям летен трансфер

Ивайло Чочев е желан в Англия, Франция и Испания

ЦСКА готви голям летен трансфер
ЦСКА стяга голям трансфер през лятото. Според информа­ция на „Тема Спорт" един от най-конвертируемите футболисти на тима Ивайло Чочев най-вероятно ще бъде продаден след края на сезона. Към 21-го­дишния халф има доста голям интерес от страна на западно­европейски клубове и в скоро време се очаква при червените да постъпят и конкретни офер­ти за правата му.

Чочев бе сле­ден от скаути в няколко от мачовете на тима. Интерес към него има от Англия, Франция и Испания. Евентуална продажба на младока ще донесе солидни приходи в касата на клуба и мо­же да се превърне в първия трансферен удар на настоящи­те собственици. Чочев направи силен есенен полусезон и си изра­боти нов договор с клуба при двойно завишени условия. Той обаче не показва задоволително представяне в последно време и след като преподписа, така и не е впечатлил с изявите си. Ивай­ло е вторият най-резултатен футболист на тима в А група с 6 попадения, но не е вкарвал от края на миналата година при 7:0 над Любимец. Чочев получава безрезервна подкрепа от стра­на на Стойчо Младенов през се­зона, като е пропуснал само един шампионатен мач и е тре­тият най-използван играч след Гъргоров и Милисавлевич.

Ивайло е и първият млад футболист, който Стойчо Мла­денов налага в титулярния със­тав на ЦСКА за всичките си периоди начело на отбора.