1. Novsport
  2. - "А" група
  3. Край с експериментите, отсече Стойчо Стоев

Край с експериментите, отсече Стойчо Стоев

„Днес футбол нямаше", каза треньорът на Лудогорец след 1:1 с Локомотив в Пловдив

Край с експериментите, отсече Стойчо Стоев

Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев изрази недоволството си от играта на отбора след равенството 1:1 с Локомотив (Пд) от XXX кръг на „А” група.

„Много грешки от наша страна, бързо губехме топката, особено през  второто полувреме. Определено не бе добър мач за нас”, каза още Стоев, който бе попитан дали Лудогорец е играл умишлено по-слабо, за да изненада Локомотив (Плд) в полуфиналния мач за купата.

„Ние играем за първенство, полуфиналите са след 10 дни. Ние така добре се познаваме - до болка, така че няма как да се скрием. За 50 мача, ако даден треньор не ни е разучил, е доста смешно.”

„Днес обаче футбол нямаше. Локомотив (Пловдив) се приспособи по-добре към този неравен терен. Доста бързо комбинираха и изнасяха топката от защита в нападение, а на нас не ни се получи. Един (Мартин) Камбуров обра почти всички високи топки, не можахме да се справим с него. Те са здрав, физически отбор, а освен това публиката им даде импулс в играта, докато ние не бяхме на ниво, смените също не помогнаха и така…”

„Марселиньо беше резерва и за съжаление не се получиха удачни ротациите. Не се получи освежаването с новите в състава и съвсем резонно не успяхме да победим. Просто някои хора, които са свежи и трябваше да помогнат на отбора, не можаха да го сторят. Видя се, че не стояхме добре нито в защита, нито в средата на терена. Днес нищо не ни се получи. От това, което видях, не съм доволен. Много брак имаше в действията ни. Едно нещо поне вече знам - край с експериментите. Ясно е, че до края ще е така. Може би хората, които имат повече игрова практика, те ще са на терена”, допълни Стоев, а после бе запитан дали преговаря за нов договор с Лудогорец и спокоен ли е за бъдещето си в клуба.

„Не искам да коментирам темата за моя нов договор, тя стана доста прозаична и не ми се коментира. Аз винаги съм спокоен, това е нормална професия и в един момент могат да бъдат страшно доволни, но след 3 кръга може да не са доволни. Времето ще покаже до каква степен развитието на един треньор ще продължава в даден клуб. Засега мисля, че и двете страни са доволни от нашите взаимоотношения."