Напрежение на "Лаута": Фенове нахлуха на терена и прекратиха тренировката на Локо (Пд)

Около стотина ултраси обвиниха вратаря Господинов, Йордан Тодоров и Здравко Лазаров в симулативна игра

Напрежение на "Лаута": Фенове нахлуха на терена и прекратиха тренировката на Локо (Пд)
Привърженици на Локомотив Пловдив прекратиха днешната тренировка на отбора. Около стотина запалянковци нахлуха на централния терен, докато старши треньорът на отбора Александър Станков провеждаше последното си занимание преди двубоя с ЦСКА в неделя от 19:30 на „Лаута”.

Феновете на Локо са крайно недоволни от случващото се в отбора и най-вече от слабата игра на тима. Ултрасите директно обвиняват любимците си в симулативно поведение и направо на терена проведоха разговор с групата на висок тон, като играчите слушаха мълчаливо.

Привържениците изказаха възмущението си главно от Йордан Господинов към, който бе отправен апел да не се появява на утрешния двубой с ЦСКА. Стражът на „смърфовете“ бе определен от феновете като виновник за класическата загуба от Литекс.

Йордан Тодоров, Здравко Лазаров и Александър Станков също бяха награбени от феновете. Петнадесет минути след това ултрасите напуснаха стадиона като се заканиха, че при следващ съмнителен двубой те ще реагират още по остро, съобщава „Трибуна Пловдив”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки