Гонзо: Равенството е заслужено, дано някой път и на нас дадат такава дузпа

„Мъчно ще ми бъде да напусна Черно море. Година и половина имах доста поводи за радости в този клуб"

Гонзо: Равенството е заслужено, дано някой път и на нас дадат такава дузпа

Получи се двуостър мач и равенството е заслужено.

Това каза наставникът на Черно море Георги Иванов, след като „моряците” стигнаха до равенство 1:1 срещу Лудогорец с гол във втората минута от добавеното време на домакинството си от XXXIII кръг на „А” група.

„Мисълта ни още от първата минута беше за победата”, допълни Гонзо, който предприе риск и отборът му заигра с трима бранители в последните минути, а това се оказа и печелившо решение за Черно море.

„След като поведоха Лудогорец, оставих трима защитници, понеже нямаше значение дали ще загубим с един или три на нула. За да играеш като равен с Лудогорец, трябва да има много енергия. Доволен съм от отбора, показахме характер и можем да съжаляваме, че не реализирахме ситуациите си. Направихме смяната, за да атакуваме, а не да се браним. Доволен съм от себераздаването, за нас бе важно да излезем с вдигнати глави. Нашият отбор се противопоставя добре и няма от какво да се срамуваме. Доволен съм от всички футболисти, ние не робуваме на имена. Хубавото е, че всеки един от тях има развитие. Нито един отбор не ни е надиграл, опитваме се да сме равностойни”, каза Гонзо, който бе помолен да коментира дузпата за гостите от Разград:

„Много близко е разстоянието, дано в следващия мач, ако и за нас има такава ситуация, да ни свирят дузпа.”

Запитан дали футболистите на Черно море ще получат премии след мача, наставникът отговори:

„Да, ще има премии за футболистите, сега говорих с изпълнителния директор, но те няма да са двойни, както излезе в медиите. Ние играем за клуба, за феновете и за себе си.”

Относно казуса с Живко Атанасов, който напоследък не попада в групата на Черно море и се подготвя с юношите на тима:

„Живко Атанасов има проблеми. Когато си ги реши, ще тренира с отбора. Дотогава ще тренира с дублиращите.”

В заключение Георги Иванов заяви, че ще му бъде мъчно в края на сезона, когато ще напусне Варна, за да се завърне в Левски:

„Мъчно ще ми бъде. Година и половина имах доста поводи за радости в този клуб. Черно море има огромен потенциал и ще се развива.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки