1. Novsport
  2. Локомотив (Пд)
  3. Сашо Станков се тросна на медиите: Недейте да се бъркате в семейството на Локомотив (Пд)

Сашо Станков се тросна на медиите: Недейте да се бъркате в семейството на Локомотив (Пд)

Надиграхме ЦСКА, радост голяма, заяви Станков след успеха с 2:0 на "Лаута" срещу "армейците"

Сашо Станков се тросна на медиите: Недейте да се бъркате в семейството на Локомотив (Пд)
Треньорът на Локомотив (Пд) Александър Станков похвали своите играчи за успеха с 2:0 над ЦСКА, но в същото време се скара на медиите, че обръщат прекалено много внимание на скандалите около клуба. Положителните чувства на „Лаута” след първия успех в плейофите Станков обобщи с лаконичното „Радост голяма за всички”.

„Не само спечелихме три точки, а ги спечелихме с преимущество. Това е стилът на нашия отбор, това е играта, която прилича на Локомотив. Съжалявам, че редуваме силни със слаби игри, но това е играта на Локомотив. Във всичките мачове с ЦСКА имахме преимущество и вече имаме две победи и реми срещу тях. Мачовете в плейофите са много тежки, сгъстен е цикълът, има футболисти с много умора, просто е тежко да се играе, но прави чест на момчетата. Казах и след мача с Лудогорец, че който не се съобразява с нас ще страда много. Играхме добър, агресивен футбол, пресирахме. Победата е добра, радост голяма за всички. Подчертах, че който ни подцени, ще страда. Това стана и с Лудогорец, и с ЦСКА, които са водещите отбори”, заяви Александър Станков след победата пред „ТВ7”.

Той призова медиите да не се бъркат във „вътрешни” за клуба проблеми, като например прекратената от фенове тренировка в събота. Треньорът дори обвини медиите, че разпалват скандалите.

„За провалената тренировка ще ви кажа, че не са приятни тия неща, но това е от кухнята на Локомотив. Имало е разговор с феновете, но това са си лично наши неща и нямам намерение да ги коментирам. Ето виждате, че и при разговор с феновете има положителна реакция. Дойдоха феновете, искаха да се видят с футболисти, поговориха с тях и това е. Какво повече има да се търси? Непрекъснато търсите конфликти. Дори да има конфликти, те са в нашата кухня, в нашето семейство. Нямам намерение за тях. В едно семейство мъжът може да удари един шамар на жената, а понякога и жената може да удари. Имаме някои проблеми, но те са си в кухнята на Локомотив. Недейте да ровите повече в тези скандали, недейте да се бъркате в това  семейство. Нашият отбор е раздиран от скандали и вие имате голяма заслуга за това”.

Станков не даде ясен отговор защо точно в този мач Йордан Господинов бе оставен резерва и Кирил Акалски пазеше.

„Нормално е Кирил Акалски като не е пазил много мачове да се даде шанс и на него. Кирил Акалски е част от Локомотив, не е извън Локомотив. Камбуров и Тунчев почиваха за мача с Ловеч, просто трябва да се ротира състава”.

Наставникът отчита, че феновете на Локомотив оценяват кога отборът се раздава и кога не.

„За вандалската проява? Това са неприятни неща, които се случват, но ние с добри игри ще се постараем да върнем феновете на стадиона. Това зависи само от на. Не само с победи, публиката иска себераздаване. Дори да загубим, публиката разбира, когато сме се раздали”.

„Смърфовете” имат шансове да отстранят Лудогорец за купата, считат в Пловдив.

„Не съм казвал, че акцентът ни ще бъде само за купата. Ще се постараем евентуално да излезем с добър резултат от първия мач с Лудогорец. На нас ни се падна най-тежкия противник, но имаме шансове срещу този противник за титлата”.
И Пиргов хвърли оставка на "Лаута"

Пореден напускащ Локо (Пд)

Пенев не поддава, отказва да хвърли оставка

Треньорът вече е на 8-часов работен ден

Официално: Масови оставки в Локо (Пд)

Новината бе потвърдена от клуба

Пенев след болезненото 3:3: Доволен съм

Изпуснахме победата, обясни специалистът

ЛУД ОБРАТ! Хебър с тежък удар по Пенев (ВИДЕО)

"Зелените" наваксаха 2 гола в продълженията

От Локо (Пд) взеха отношение след спекулациите за конфликт между Нтело и Крушарски

Клубът с позиция

Официално: Локомотив (Пловдив) подписа договор с Йохан Нзи

Той е с контракт за две години

Грозно! Феновете на Локо (Пловдив) причинили варварски погром на "Колежа"

От Ботев (Пловдив) публикуваха снимки посредством своите социални мрежи

Локо (Пловдив) пусна в продажба билетите за мача срещу Левски

Двубоят ще се проведе в петък