1. Novsport
  2. Фен Зона
  3. 4000 са продадените билети за ЦСКА - Базел

4000 са продадените билети за ЦСКА - Базел

Около 4000 са продадените билети за двубоя от груповата фаза на Лига Европа между ЦСКА и Базел, който ще се играе през следващата седмица, предаде репортер на Novsport.com. Срещата е от 22.05 часа и ще се играе на Националния стадион "Васил Левски". От "червения" клуб прогнозираха, че на трибуните ще има около 15-16 хиляди зрители.

4000 са продадените билети за ЦСКА - Базел

Около 4000 са продадените билети за двубоя от груповата фаза на Лига Европа между ЦСКА и Базел, който ще се играе през следващата седмица, предаде репортер на Novsport.com. Срещата е от 22.05 часа и ще се играе на Националния стадион "Васил Левски". От "червения" клуб прогнозираха, че на трибуните ще има около 15-16 хиляди зрители.

В момента билети са продават на касата на стадион „Българска армия”, както и магазите Пикадили и Германос. Освен това шефовете на ЦСКА са пуснали в продажба и комбиниран билет за двубоите срещу Базел и Рома, които е с 10% отстъпка.

Цените на билетите за двубоя срещу швейцарците за сектор "А" са между 25 и 45 лева, за сектор "В" - 15 лева, а в сектор "Б" цените са между 7 и 12 лева. Феновете на "армейците" ще могат да наблюдават любимците си от сектор "Г" само за 7 лева.