Пепе Мурсия: Успехите в Левски ще дойдат с 4 неща - работа, ред, дисциплина и талант (ВИДЕО+СНИМКИ)

Няма да простя на играчите само едно - да не оставят сърцето си на терена за Левски, обяви новият наставник на "сините"

Пепе Мурсия: Успехите в Левски ще дойдат с 4 неща - работа, ред, дисциплина и талант (ВИДЕО+СНИМКИ)
Новият треньор на Левски Пепе Мурсия посочи 4 основни елемента, които ще върнат „сините” на върха, предаде репортер на Novsport.com. Днес испанският специалист беше официално представен пред медиите на „Герена” и обяви, че няма да прости само едно нещо на всеки свой играч – да не остави сърцето си на терена за отбора. Резултатите няма да са най-важното за Левски през новия сезон.

„Има 4 неща, които са нужни във всяка професия – работа, ред, дисциплина и талант. Това е нужно да се случат нещата. Това, което няма да простя на някой играч, е играч със синята фланелка да не остави сърцето си на терена за Левски. Може да ви се стори малко странно, но няма на първо място да искам резултати, Първо ще искам много работа, за да берем плодовете от нея по-късно. Ако работим сериозно, съм сигурен, че ще постигнем резултатите”, заяви Пепе Мурсия.




Бившият наставник на Атлетико Мадрид заяви, че идва в най-големия български клуб и е добре запознат с историята на „сините” и иска да се почувства като истински левскар, за да си върши работата добре.




„За мен е голяма чест, че подписах с най-големия и добър клуб в България с много богата история. С голяма отговорност идвам тук и знам, че това е много задължаваща позиция. За мен е голямо предизвикателство да помогна Левски да се върне там, където му е мястото и да си възвърне позициите, които е загубил в последните години. За да се случи всичко това, за което съм тук, ще имам нужда от подкрепата на целия щаб и на всички фенове. Разчитам и на всички, които носят Левски в сърцето си. Много съм взискателен, много отговорен. Роден съм в Испания. Както вие се гордеете, че сте българи, така и аз се гордея, че съм испанец. Вече има един левскар повече и това го казвам като съм наясно, че е нужно да се почувствам левскар, за да си свърша работата. В съблекалнята ще бъде същото – няма да деля отбора на чужденци и българи. Ще искам от футболистите няколко прости неща. Ще бъда много честен с тях”.




ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА ТУК!

ОЧАКВАЙТЕ И ВИДЕО!

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки