Георги Иванов: Трябват ни такива, които играят за идеята Левски, а не за пари (ВИДЕО+СНИМКИ)

Гонзо потвърди раздялата с Гаджев и Старокин, отправи послание към Веселин Минев

Георги Иванов: Трябват ни такива, които играят за идеята Левски, а не за пари (ВИДЕО+СНИМКИ)
Левски ще търси това лято играчи, които искат да играят за „синята” идея, а не да носят екипа на отбора само заради парите. Това заяви спортният директор Георги Иванов на официалното представяне на Пепе Мурсия като старши треньор на Левски.

„Видяхме в последната година играчи, за които са важни парите, а не идеята Левски и видяхте докъде я докарахме. Сега е време да имаме футболисти, които да играят за идеята Левски и искат Левски да се развива”, заяви Гонзо пред репортер на Novsport.com.

Той потвърди, че клубът се разделя с Владимир Гаджев и Орлин Старокин. Гонзо очаква, че привлечените няма да са повече от четирима или петима.

„На Гаджев договорът му свършва на 30 юни. На Старокин вече прекратихме договора, той замина при друг отбор. Ние няма как да задържим играчи, които не искат да са в отбора. Трябва да седнем с треньора и да определим на кои позиции ни трябват нови играчи, но те няма да са повече от 4-5. Старши треньорът е от събота в България и няма как да има все още ясна представа за състава. Не бива да правим грешки. Много е важно да изберем точните хора за състава, защото не искаме да изпадаме в същата ситуация, в която сме сега”.
Георги Иванов отправи и специално послание към Веселин Минев, който се отказа да играе на „Герена”.

„Веселин Минев сам ме потърси, имахме уговорка, но впоследствие предложението на Ботев явно се оказа по-апетитно, На него и нас вас искам да кажа само - че в Левски трябва да играят футболисти, които имат желание да играят в Левски, а не да ги интересува дали ще вземат хиляда или две хиляди лева повече”.

Новият наставник Пепе Мурсия ще решава дали да задържи в състава Роман Прохазка, който се върна след сезон под наем в Спартак (Търнава).

„Роман Прохазка е футболист на Левски. Той беше преотстъпен в Търнава за една година, те не се разбраха за личните условия и той остава играч на Левски. Треньорът ще прецени дали ще остане”

Това важи и за всички останали играчи.

„Не е нормално сега да казвам от кои футболисти искаме да се лишаваме, при положение че не сме решили как ще изглежда състава”.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА ТУК!

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки