1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Емил Гъргоров: Напуснах заради лъжите на Томов

Емил Гъргоров: Напуснах заради лъжите на Томов

Нищо не могат да ни направят и на двамата с Менди, само ни заплашват, смята Бадема

Емил Гъргоров: Напуснах заради лъжите на Томов

"Не съм лъжец и не искам да ставам такъв заради шефовете на ЦСКА". Така националът Емил Гъргоров обясни причината да напусне "червените".

Бившата звезда на "армейците" не спести още остри думи по адрес на Александър Томов и Александър Тодоров. Бадема разкри, че много пъти му се е налагло да лъже съотборниците си заради Александър Томов и Александър Тодоров.

"Не мога да имам доверие на шефовете, защото много пъти са ме лъгали. Не знам вече и кой им вярва. Миналата година дойдохме със съзнанието, че ще има проблеми, забавяния. Ситуацията беше наистина много тежка, но излязохме от нея. Най-лошото е, че те лъжат, а си им казал – не лъжи, просто кажи кога ще се изплатиш, да си точен. А не всеки ден Тони Силва да ме пита: "Бадем, кога пари, кога, че ще ме изгонят от квартирата?". И не само той, това е един от примерите. Ще чуете още доста да говорят. Някои не могат да си платят на децата детската градина. Аз не мога да седя и да тренирам нормално и спокойно, при положение че хората се чувстват по такъв начин. Няма как да го направя. Винаги ще седя зад отбора, зад моите колеги, масажисти, треньори, зад абсолютно всички, каквото и да става. Който иска да се нарича лаком за пари, това въобще не ме интересува. Аз съм щастлив, че моите приятели ме уважават  и знаят, че винаги могат да разчитат на мен", заяви афектираният Гъргоров пред "ТВ7".

Бадема каза още, че не се страхува от заплахите за съд към него и Джаксън Менди, тъй като не те са виновни за раздялата. Централният защитник, който спечели любовта на сектор " Г", също разтрогна договора си с ЦСКА, след което подписа с Литекс. Там той се присъедини към Омар Косоко, който също игра на "Българска армия" през миналия сезон.

"Няма как да ни съдят. Сега се чудят какво да правят, какви да ги вършат, защото нещата излязоха извън контрол. Според мен нищо не могат да направят, както на Менди, така и на мен. Могат само да ни заплашват. Ако решат да предприемат нещо към нас, ние можем да го направим към тях. Те са най-големите виновници всичко това да се случи. Когато се карахме и имаше проблеми, никой не се качи на Боровец да се поинтересува какво става, да кажат защо пак излъгаха. Това е най-големият проблем от всичко. Не е въпроса колко заплати имаме да взимаме. Просто да дойдат и да обяснят на момчетата какво става".

Илиан Илиев: Не се чувахме цяла седмица с Илиан (ВИДЕО)

Нямаше с какво да се изненадаме с ЦСКА

Томаш с критики към атаката на ЦСКА (ВИДЕО)

И треньорът на "червените" приключи с изказванията към Генчев

Пламен Илиев: Това е духът на Черно море (ВИДЕО)

Вратарят похвали атмосферата на "Тича"

Пиргов със скандални разкрития за Любо Пенев

.Треньорът на Локо (Пд) се появил 30 минути преди мач с Берое

Рибарски: Знаехме, че ще имаме шансове и ги оползотворихме

Треньорът на Крумовград похвали играчите си, че са издържали физически

Непоклатим! Любо Пенев отказва да си тръгне от Локо (Пд)

Когато се наложи, ще дам коментар по други теми.

НА "ТИЧА": Много битка и драма - 0:0 (ВИДЕО)

Отмениха гол на ЦСКА заради засада

Тревога: Спартак Вн има пари за още два мача

Павлин Николов е осигурил финанси за Септември София и Локо София

В Левски още търсят вратар

"Сините" се оглеждат за заместник на Пламен Андреев