1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. Левски уреди нов нападател (видео)

Левски уреди нов нападател (видео)

Сините купили бразилска перла късно в петък вечер, Николай Костов не разкри името му

Левски уреди нов нападател (видео)
Левски привлече нов нападател. На заминаване за Турция, където „сините” ще проведат втория си лагер в чужбина за тази зима, изпълнителният директор Иво Тонев призна, че късно в петък вечер са били финализирани преговорите за  нов стрелец за атаката. Старши треньорът на Левски Николай Костов разкри, че играчът е бразилец. "Нека станат ясни нещата и тогава ще го обявим. Става дума за бразилец на поста нападател.", обясни БГ Капело.
 
Късно снощи приключихме преговорите с един от футболистите, които искаме да привлечем. Той трябва да се присъедини на лагера във вторник. Може да се каже, че завършихме преговорите. За съжаление с другите двама, с които преговаряме има пречки. На мен ми се иска в близките дни да има повече яснота”, изрази надеждите си бившият шеф в Локомотив София пред репортер на Novsport.com на летище "София".

Тонев отказа да говори по темата Валери Божинов: „Не искам да коментирам темата за Валери Божинов, имаме много важен проблем, който трябва да решим сега… важното е да направим качествена селекция. За всички футболисти, с които преговаряме, ще бъдат платени трансферни суми за тях. Това са футболисти, които играят и в момента в първенствата си и то по 90 минути”.
 
Силният човек на „Герена” още веднъж сподели, че очаква новият спонсорски договор на Левски с руската ВТБ да бъде подписан скоро. „Не съм запознат в детайли със спонсорския договор, но в рамките на следващите 10 дни до края на месец януари ще бъде подписан. Не бих искал да коментирам финансови въпроси, в Левски има пари да си свършим работата.”

„Решението за промените в ДЮШ бяха мои”, призна Тонев. Той каза, че следващата седмица ще се разбере има още един човек , който ще работи в ДЮШ. „Не искам да кажа нищо в момента, трябва да проведа съответните разговори. Радва ме фактът, че има 5 момчета от школата в първия отбор”. 

С каква група заминаха "сините" за Турция и снимки от летище София може да видите тук