1. Novsport
  2. Фен Зона
  3. Динамо се уплаши от феновете си, "BBB" няма да присъстват в Разград

Динамо се уплаши от феновете си, "BBB" няма да присъстват в Разград

Според договор между двата клуба се взе решение първия мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига, който ще се играе на 18 юли в Разград (България), да няма гостуващи фенове

Динамо се уплаши от феновете си, "BBB" няма да присъстват в Разград
Няма да има хърватски фенове по време на първия мач между Лудогорец Разград и Динамо Загреб от втория предварителен кръг на Шампионската лига, който ще се играе на 18 юли в Разград, обявиха от хърватския шампион.
 
В Динамо са взели на сериозно заплахите на своите фенове, че ще направят всичко възможно УЕФА да изхвърли тима от европейските клубни турнири. По време на лагера на отбора в Австрия сериозна група фенове псуваше и обиждаше собственика Мирко Баришич, а запалянковците искат Здравко Мамич да напусне стадион "Максимир".
 
В крайна сметка, Динамо Загреб се разбраха с нашия шампион и обявиха на официалния си сайт: "Според договор между двата клуба се взе решение първия мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига, който ще се играе на 18 юли в Разград (България), да няма гостуващи фенове".
 
През последните години Динамо Загреб отнесе редица наказания, заради своите феновете, които се наричат "Bad Blue Boys" - "Лошите Сини Момчета".