Киселичков: Поведоха ни с 2:0 без ситуации

Наставникът на Спартак (Варна) говори след загубата от ЦСКА 1948

Киселичков: Поведоха ни с 2:0 без ситуации

Старши треньорът на Спартак Варна коментира загубата с 2:0 като гост на ЦСКА 1948. Според него „червените“ са вкарали два гола без да създадат кой знае колко положения. Наставникът на „соколите“ говори и за предстоящото варненско дерби срещу Черно море следващата седмица. 

„Стигна се до там да ни поведат с 2:0 без реални голови ситуации, но успяха при едно центриране да ни хванат неподготвени. В средната част се пропукахме за втория гол, където целяхме да сме най-стабилни. Като върна лентата - ЦСКА 1948 владееше инициативата, но за чисти положения пред нашата врата не се сещам. Общо взето играта ни в защита сработи добре, трябваше по-грамотно да играем с топката“, каза Киселичков.

„Бяхме с тези футболисти, те са футболисти на Спартак и се разчита на тях. Опитахме се да се противопоставим на един силен отбор. Ако бяхме използвали положенията си в атака, можеше да се получи мач с повече напрежение. Ще се борим да се подобряваме“, добави той.

„Когато заговорихме за дербито за Варна, искам първо да поздравя публиката. Усещаме подкрепата им на всеки един стадион. В далечна София имахме привърженици. Искам в мача с Черно море да излезем агресивни, с настроение. Играл съм такива дербита като футболист. Много хубави мачове са. Носят настроение, престиж и заряд. Ще направим възможно да се подготвим добре и ще гоним победата“, каза още треньорът на Спартак Варна.

„Надявам се част от контузените да се оправят. За всеки един треньор е добре да може да разполага на всички футболист. Има голям шанс всичко да се получи. Ще се мъчим, ще тренираме и това е пътят“, завърши той.

Юлиян Ненов се завърна в Локо София

Крилото парафира за 1 година със столичани

„Соколите“ търсят бекове

Към момента Александър Томаш има на разположение само Дмитро Семенив

Берое отмени контролата със Спартак Плевен

Проверката с ЦСКА остава по план

Трима напуснаха Локомотив София

"Железничарите" обявиха раздялата с Даниел Ками, Калоян Кръстев и Кевин Маи

Крумовград се подсили със Станислав Работов

22-годишният бранител е четвъртото попълнение в лятната селекция на Крумовград

Иван Василев продава Локомотив (София)?

"Има много неща като опции", заяви той

Ботев Враца привлича бивш играч на Левски

Деян Лозев ще подсили врачани

ЦСКА по следите на нападател от Кайезерслаутерн

Ричмънд Тачи умее да играе и като дясно крило

ИЗВЪНРЕДНО: Левски взима хърватски вратар

Ребусът на врата на "сините" изглежда е решен

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки