Какви Sportingwin бонуси за Спорт са налични в сайта

Вижте подробности

Какви Sportingwin бонуси за Спорт са налични в сайта

Sportingwin е един от най-добрите онлайн сайтове за спортни залагания и можете да се възползвате от страхотен бонус за добре дошли, ако се регистрирате в хазартния оператор. Начален бонус Спорт, който добавя определен процент бонус сума към първия ви депозит, е наличен в секцията Промоции на сайта. Там ще откриете всички Sportingwin бонуси за спортни залози и актуални оферти в хазартния оператор. Вие може с няколко лесни стъпки да отключите началния си бонус и да имате допълнителни средства за залози на футбол, волейбол, баскетбол и много други спортове в тиража на букмейкъра.

Чудесна стартова оферта очаква новите клиенти

Начален бонус Спорт е основната оферта на Sportingwin за секцията със спортни залози. За да се класирате за офертата, трябва да се регистрирате и да верифицирате вашия акаунт. Не всички букмейкъри изискват верификация на сметката, за да активирате начален бонус, но в този хазартен оператор това е сред условията. Офертата за нови клиенти е до 200 лв. и е 50% от първия ви депозит. Вие трябва да депозирате поне 30 лева в акаунта си, за да се класирате за офертата. Бонусът се начислява веднага по вашия акаунт, когато го изискате.

Новите играчи се възползват от бонус за депозит за добре дошли, за да имат повече средства за залози на спортни събития. С този бонус вие може да залагате преди началото на спортните събития и на живо, но само при лайв залаганията ще се изпълнява най-важното условие – превъртане на офертата. Изискването за превъртане е 1 път размер на депозита плюс 10 пъти размера на бонуса, като коефициентът трябва да е поне 1.45. Заявка за теглена, направена преди да са изпълнени условията за превъртане, няма да ви позволи да продължите да играете с бонуса. Иначе клиентът има срок от 30 дни, за да изпълни условията за превъртане.

Този начален бонус за Спорт в Sportingwin ще тества вашите познания на живо. Букмейкърът има много събития в секцията си за лайв залози. Вие може да се възползвате от детайлната статистика за събитията на живо, като например за футбол има информация за брой атаки на отборите, точни удари, нарушения и др. Това ще ви помогне за по-добри залози и повече печалби с вашия начален бонус. Важно е да отбележим, че залози поставени в секция Pinnacle - едно нововъведение в сайта на Спортингуин, не важат за превъртане на офертата, както и залози, на които е използван Кеш аут.

Интересни оферти за регистрираните потребители

С Начален бонус далеч не се изчерпват промоциите за Спорт в сайта на Sprotingwin. В бонус секцията на хазартния оператор ще откриете и бонуси за текущи клиенти. Нека ви представим и още промоции, благодарение на които може да спечелите повече. По-горе стана въпрос за Pinnacle и нека ви обясним за тази оферта за залози в Спортингуин. Букмейкърът си сътрудничи с Пинакъл - компания, която има над 24 години опит със спортни залози. Ниските марджини на Пинакъл ви дават възможно най-високите коефициенти за залагане. Ще намерите стойност в много от залозите в Пинакъл Sportingwin. Лимитите за залози също са високи, което е отлична новина за професионалните играчи.

Страхотна оферта за спортните залагания в Sportingwin e “Комбо на деня”. Този бонус начислява допълнителен процент към вашата печалба. експертите на Sportingwin избират специално комбо, което може да ви донесе повече печалба. Вие трябва да поставите същото комбо, за да се класирате за бонуса. Чрез специална формула се изчислява бонуса и взимате по-голяма обща печалба. Офертата със сигурност ще се хареса на играчите, които обичат залозите права колонка и по-големите печалби.


Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимостПовече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.


ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки