Ще продължат ли с победите Берое и Славия?

Днес завършва вторият кръг от елита

Ще продължат ли с победите Берое и Славия?

С два мача днес приключва вторият кръг от футболната ни efbet Лига.

В първата среща Ботев (Враца) приема Славия, докато във втората Арда гостува на Берое в Стара Загора.

Началните часове на двубоите бяха променени от БФС заради горещото време и така този във Враца ще стартира в 19:00 часа, а следващият – в 21:15.

БОТЕВ (ВРАЦА) – СЛАВИЯ (ДНЕС, 19:00 ЧАСА)

Домакините тръгнаха с фалстарт, след като отстъпиха пред Локомотив (София) с 0:1, докато „белите“ спечелиха със същия резултат визитата си на новака Етър във Велико Търново. Сега обаче те са без Емил Мартинов, който е с вирус, както и трайно контузените Георги Търтов и Светослав Вуцов. За радост на новия им треньор Хосе Мари Бакеро обаче в строя се завръщат Виктор Генев и Натан Гасама. Наставникът на врачани Даниел Моралес отново не взе в групата Мартин Смоленски и новото попълнение Едуардо Кунде, който дебютира в контролата израелския Апоел Петах Тиква (1:1) в петък, но все още не е във върхова форма. В такава не са и домакините като цяло, докато победното начало на гостите ще им вдъхне допълнително самочувствие, така че ние предвиждаме „бял“ успех във Враца.

ПРОГНОЗА: 2

КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET: 2,05

БЕРОЕ – АРДА (ДНЕС, 21:15 ЧАСА)

Берое продължи с мащабната си лятна селекция и тази седмица, когато в Стара Загора пристигнаха още двама нови - Сантиаго Годой и Едвин Ласо, ала Густаво Каскардо се контузи.  Гостите от Арда пък ще играят в първата си визита с двама новодошли – Джалал Хюсеинов и Принц Ебенезер, след като започнаха кампанията със зрелищно 3:3 срещу Черно море в Кърджали. Берое от своя страна обърна Пирин в Благоевград на старта до 2:1, но не убеди с играта си, докато „сините“ на Александър Тунчев изглеждаха в доста по-добра форма. Те играят силно в Стара Загора и имат само 1 загуба в 6-те си шампионатни визити тук до момента, като спечелиха половината от тях. Очакваме и днес да се случи същото.

ПРОГНОЗА: 2

КОЕФИЦИЕНТ НА PALMS BET: 2,22

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки