Пенев: Ако не вкарваме, няма как да печелим

„Не сме подценили нито един отбор“

Треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев прие спокойно загубата от Пирин, която бе трета поред за тима му и дойде след 1:2 у дома.

"Изиграхме добър мач, имахме контрол. Но ако не вкарваме голове, няма как да печелим точки. Това е единствената причина. Нас ни трябват добри мачове, за да печелим точки. Допуснахме и някои грешки, но това ще го анализираме", каза той след срещата.

"Не сме подценили нито един отбор. Искаме победи и трябва да играем правилно и добре. Ще запомня това, че създаваме положение. Съжалявам за загубата, но това е част от играта", добави Пенев.

"Имаме различни футболисти, всеки от тях може да вкарва голове, това го показахме в предишните мачове. Спокоен съм, ще продължим да работим. Не очаквам това да се отрази на футболистите, това го има. Взимаме мерки, ще се поучим от нашите грешки. Не е редно да ги допускаме", каза още специалистът.

"Ще продължим да се готвим по начина, по който го правим. Трябва да се представим със самочувствие и увереност в оставащите 4 мача преди паузата за националните отбори. И играчите трябва да бъдат малко по-спокойни", завърши Любослав Пенев.

Още от БГ Футбол

„Очаквах друго противодействие от Етър“

„Нищо не е свършило, докато не приключи сезонът“

„Емоциите са страхотни!“

Вижте подробности

Вижте подробности

Има много неща, над които трябва да работим

„Много тежък двубой ни очаква срещу Левски“

„ВАР ни открадна четири точки, не е нормално да играем в този час“

„Още от началото знаехме, че мачът ще е труден“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки