Павел Дочев доволен въпреки загуба (ВИДЕО)

Вижте какво каза треньорът на Ерцгебирге Ауе

Павел Дочев доволен въпреки загуба (ВИДЕО)

Българският треньор на Ерцгебирге Ауе Павел Дочев не успя да намери обяснение за загубата на отбора от Ферл в последните минути. До 89-ата минута тимът от Ауе водеше заслужено в резултата, но допусна пълен обрат с две попадение за три минути.

"Планът ни за мача проработи напълно, но само до 90-ата минута. За съжаление на успяхме да вкараме втори гол. Малко преди края футболните богове взеха решение. Понякога има необясними неща във футбола. Какво да кажа? Вкараха ни два гола в края, въпреки че нямаха положение 90 минути", каза Дочев пред MagentaSport.

"Това е горчиво и много разочароващо за момчетата. Удря ни много тежко. Трябваше да спечелим, а по-добрият отбор загуби", категоричен е той.

Треньорът обаче не обвини отбора си за липсата на втори гол и за грешките в защита в края. "Направихме много неща добре и правилно. Не заслужавахме да загубим. Глупости са, че сме отпаднали в края. Не можем да загубим силите си за минута", каза още разочавораният специалист.

Тимът на Ерцгебирге Ауе пропусна чудесна възможност да се качи на третото място в класирането на Трета лига в Германия и в момента е пети с 21 точки от 14 мача. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки