Генчев критичен към защитата на Крумовград

Първите две попадения са наши грешки, призна треньорът на новака

Генчев критичен към защитата на Крумовград

Старши треньорът на Крумовград Станислав Генчев разкритикува играта на своя отбор в защита при загубата с 2:3 от Черно море във Варна. 

"Влязохме с прекалено голям респект. Факт е, че са сред най-добрите отбори в нашето първенство, а силен домакин. Трябваше да бъдем по-смели. След първия гол имахме добри 20 минути, а след третия Черно море си помисли, че мачът е решен. Това трябва да ни е за пример как трябва да започваме и завършваме срещите си от първата до последната минута."

"Това, че реализираме два гола като гост във Варна е много добре, но трябваше да чакаме противникът да ни поведе, за да заиграем по-смело в атака. Във втори пореден мач допускаме три попадения, което никак не е добре, все пак играем с трима централни бранители. Не мога да кажа, че Черно море създаде много положения, но имам претенции към първите две попадения за наши грешки."

"За нас лесен двубой няма. В тази серия без победа има и психологическо напрежение. Трябва да подобрим играта в защита. Няма как да делим играта ни на двете фази, те са еднакво важни."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки