ИЗВЪНРЕДНО: Дупница остава без волейбол!

Вижте подробности

ИЗВЪНРЕДНО: Дупница остава без волейбол!

“Дупница остава без волейбол! Заради господин Бойко Христов, заместник на новоизбрания кмет, избран с гласовете на БСП, ПП и “Възраждане”.”

Това съобщи депутатът от ГЕРБ Даниел Александров чрез своя профил в социалната мрежа „Фейсбук“.

„Заместник-кметът на град Дупница Бойко Христов поставя в риск не само детско-юношеската школа, където тренират около 400 деца, но и надеждите на българския волейбол, хвърляйки прах в очите на хората с манипулирани “разкрития” за спортната зала в нашия град“, посочва той и допълва:

„Да изгонят младите спортисти от отбора на Дупница от залата, в която тренират от години?! Това ли е визията на господин Бойко Христов и на БСП за развитие на Дупница и на спорта?

”Марек" е част от Суперлигата, отборът стана шампион 4 пъти , 4 пъти представи страната ни на Шампионската лига.

Новото управление на Община Дупница с лека ръка съсипва постигнатото от инж. Методи Чимев и цялата политическа група на ГЕРБ, които години наред полагаха усилия спортът в Дупница да просперира.

Заявявам, че като народен представител и дупничанин няма да допусна младите хора и жителите на Дупница да страдат от решенията на новоизбрания кмет и неговия екип. Ще се боря с всички сили Дупница да продължи да бъде един от центровете, където се раждат и развиват едни от най-талантливите български спортисти.“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки