Христо Митев се завърна в Янтра

Той премина в Берое през 2021-ва година, а впоследствие игра за Етър и Арда

Христо Митев се завърна в Янтра

Христо Митев отново облече екипа на Янтра Габрово. Той подписа днес, 27-и юни, договор с клуба и проведе първото си занимание с отбора.

След доброто си представяне с Янтра през сезон 2020/2021, в който изигра 27 мача за отбора и реализира две попадения, Христо Митев премина в Берое. След това беше важна част от състава на Етър, с който спечели промоция за родния елит, а през изминалото първенство носи екипа на Арда. За тима от Кърджали левият краен бранител изигра 18 двубоя и реализира две попадения. 

"Изключително радостен съм, че се завръщам тук. Клубът се е развил доста, надявам се и аз, и идвам с нагласата да помогна за силно представяне през новия сезон. Очаква ни работа, за да надградим върху постигнатото до тук", сподели новото попълнение на Янтра.

"Разбира се, че следях отбора, особено в последната година. Имаше стил на игра с повече агресия, който е важен за тази група и носи резултати. Другото, което прави впечатление на всички, е колективът в Янтра. Той се вижда дори по телевизията. Убедих се, че е така, още от първата ми тренировка с момчетата".

"Потенциалът е налице. Виждам момчета, с които сме играли и преди, които са натрупали доста мачове, надградили са сериозно и са израснали. Надявам се да изградим един добър отбор, който да постига добри резултати и да радва привържениците. Помня, че те бяха доста ентусиазирани в края на сезона, в който бях тук. Габрово е футболен град и хората трябва да имат положителни емоции. Аз мога да им обещая, че ние на терена ще даваме всичко от себе си. Няма да има само победи със сигурност, но трябва да излизаме с чест от всяка среща и смятам, че те биха оценили това“, добави Митев.

Танчо Калпаков напусна Спартак Пд и пое Монтана

Вижте подробности

Етър привлече Иван Коконов

Той е седмото ново попълнение на отбора това лято

Миньор (Пк) с нова победа в контролите

Вижте подробности

Локо ГО надви Янтра с 2:0 в контрола

Домакините вкараха две дузпи

Бившият халф на Черноморец (Бургас) Сайду Дембеле преговаря с клубове от efbet Лига и Втора лига

Той може да играе на всяка позиция в халфовата линия

Трансферен удар! Добруджа привлече Румен Руменов от Спартак (Варна)

Добричлии направиха голяма бомба

Дунав победи Лудогорец II след обрат в контрола

Русенци спечелиха с 2:1, след като преди това губеха в резултата

Официално: Янтра (Габрово) с 2 трансфера

Тимът от Габрово привлече минал през Твенте и си върна Христо Митев от Арда

Първо в NS: Етър с трансферен удар

"Болярите" гонят бързо завръщане в елита

ЕФБЕТ ЛИГА
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки