Бразилия ще удари Колумбия и ще избегне четвъртфинал с Уругвай

Селесао се нуждае само от победа, за да спечели групата си

Бразилия ще удари Колумбия и ще избегне четвъртфинал с Уругвай

Националният отбор на Бразилия не започна никак добре участието си на Копа Америка и допълнително уплаши феновете за състоянието си след 0:0 с аутсайдера Коста Рика. Отново се засилиха съмненията, че Селесао ще се провали на най-важния си турнир за 2024 година, продължавайки неубедителното си представяне от световните квалификации.

Но футболът затова е интересен, защото винаги идва следващият мач и настроението може коренно да се промени в едната или другата посока. Бразилия разгроми с 4:1 Парагвай и загатна за излизане от кризата. Звездата на Реал (Мадрид) Винисиус най-после се отпуши и вкара два гола за родината си във важен момент. С този успех Селесао на практика си осигури участието в четвъртфиналите, но не е без значение на кое място ще завърши в група D. Ако е на второ, то предстои непредсказуем четвъртфинал с Уругвай, който до момента играе много силно и е с "3 от 3" на Копа Америка.

Решителният мач на Бразилия срещу Колумбия е тази нощ от 4,00 часа българско време. Отборът има 4 точки в актива си и се нуждае само от победа, за да спечели групата си. Колумбийците дотук победиха Парагвай (2:1) и Коста Рика (3:0) и нямат нищо против да завършат наравно в последния си двубой, избягвайки сблъсък с урусите.

Букмейкърът Winbet смята, че Бразилия ще успее да постигне целта си и да победи Колумбия. Вероятността за това събитие е 51,3 процента. Шансовете да се стигне до равенство са 27,4%, а за победа на Колумбия 21,1%.

Въпреки решителния характер на мача, очакванията са Бразилия да подходи максимално концентрирано и мобилизирано, но да не се впусне в хазартни атаки от първата минута. Това би било добре дошло за колумбийския тим, които има изявени изпълнители за контратака. Освен това отборът ще се опита да "затвори" играта и да не дава много шансове за гол на Винисиус и компания.

Може би заради тези аргументи, букмейкърът Winbet не очаква в мача да има много голове. Вероятността за "ъндър" или "под 2,5" е 62,5 процента. Шансовете да се стигне до "оувър" или "над 2,5 гола" са 45,5%.     

Признаха грешка в ущърб на Бразилия

Вижте подробности

Меси под въпрос за следващия мач на Аржентина

Звездата все още страда от травма

Аржентина ще се разправи с Еквадор на Копа Америка

Мачът е тази нощ от 4,00 часа в Хюстън

Канадски национал претърпя операция след контузия на Копа Америка

Вижте подробности

Бразилия не победи Колумбия, натресе се на Уругвай (ВИДЕО)

Мегадербито на Копа Америка е от 4,00 часа в неделя

Меси поднови тренировки с Аржентина

Звездата на "гаучосите" изглежда ще е на линия за мача с Еквадор на Копа Америка

ШОК: САЩ отпадна от домашната си Копа Америка!(ВИДЕО)

"Янките" допуснаха още едно поражение - срещу Уругвай с 0:1

Венецуела разби Ямайка и спечели групата си на Копа Америка

Вижте подробности

Еквадор изхвърли Мексико от Копа Америка

Южноамериканците са на четвъртфинал, където срещат Аржентина

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки