Нидерландия гони 5-и пореден успех над Румъния

Ще успеят ли „оранжевите“ и в Мюнхен

Нидерландия гони 5-и пореден успех над Румъния

Днес са последните два осминафинала от Европейското първенство по футбол в Германия.

Програмата стартира в 19:00 часа със срещата Румъния – Нидерландия в Мюнхен, където „лалетата“ ще опитат да продължат серията си от 4 успеха срещу северните ни съседи.

„Оранжевите“ спечелиха 7 от 9-те сблъсъка с Румъния през новия век във всички турнири и сега отново са в ролята на фаворити.

Според букмейкъра Palms Bet, шансовете за нова победа на Нидерландия са 67,1%, за равенство - 20,6%, а за румънски триумф - 12,4%.

Комшиите се класираха за елиминациите, след като записаха поражение от Белгия (0:2), реми със Словакия (1:1) и успех над Украйна (3:0) на старта.

Победата е единствена за тима от 7 мача като само в нея и в още един от случаите бе премината границата от 2,5 попадения. Възможността днес също да паднат „над 2,5 гола“, според Palms Bet, е 54,3%, докато тази за „под 2,5 гола“ е оценена с 51%.

Нидерландия също регистрира всеки от знаците на финалите до момента като вкара общо 4 пъти, а в 2 от тях точен бе Коди Гакпо. Сега той отново е сред фаворитите да отбележи, като шансовете за негов първи гол са 18,8%, а да се разпише по всяко време – 40%, смятат от Palms Bet.

По-голяма вероятност да вкара има само за съотборника му Мемфис Депай – 20% за първи гол и 42,9% да реализира по всяко време.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки