1. Novsport
  2. Европейски футбол
  3. Тен Хаг очаква с вълнение мача с Фенербахче

Тен Хаг очаква с вълнение мача с Фенербахче

Двубоят е от Лига Европа

Тен Хаг очаква с вълнение мача с Фенербахче

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг възнамерява да се наслади на сблъсъка от Лига Европа с Фенербахче на Жозе Моуриньо, определяйки един от своите предшественици начело на "червените дяволи" като "пример за много, много мениджъри". Юнайтед ще гостува в Истанбул в четвъртък в двубой от третия кръг от Лига Европа.

Португалецът Моуриньо, който оглавява турския Фенербахче от лятото, бе доста дискусионна фигура по време на периода му в Манчестър Юнайтед между 2016-а и 2018 година. Той спечели три трофея с английския отбор, включително Лига Европа през 2017-а.

"Предстои наистина голям мач и за двама ни“, каза Тен Хаг на церемония на Асоциацията на отразяващите футбол журналисти.

"Наистина ми е приятно да се изправям срещу него и да играя срещу него. Той винаги има добри отбори. Жозе е победител, спечелил е толкова много трофеи. Мисля, че той е пример за много, много мениджъри", коментира още нидерландкият специалист.

Въпреки че изведе Манчестър Юнайтед до триумф в турнира ФА Къп в края на миналия сезон, Ерик тен Хаг отново е под напрежение след безличния старт на новата състезателна година.

"Това е футбол, трябва да живееш за момента. Трябва да се доказваш всеки ден, всеки сезон, така че ние с отбора трябва да го направим. Все още сме началото на сезона и ще видим къде ще завършим, но нашата цел е отново да спечелим трофей", увери Тен Хаг.

Андриан Краев: Каса Пия ми подаде ръка в трудна ситуация

„Миналия сезон бях решил да не подновявам с Левски, защото исках да отида в чужбина, а след това не играх девет месеца", коментира той

Тен Хаг очаква с вълнение мача с Фенербахче

Двубоят е от Лига Европа

Барселона си отдъхна за двама контузени

Ерик Гарсия и Френки де Йонг не са със сериозни травми

Конте: Направих тактически промени през втората част и това даде резултат

Треньорът говори след победата над Емполи

Гави от Барса развалнуван след завръщането си

Полузащитникът на Барселона Гави не скри след успеха на каталунците с 5:1 над Севиля, че е развълнуван да се върне на терена, след като скъса предната кръстна връзка преди 11 месеца

Индзаги хвали капитана Лаутаро Мартинес

Треньорът на Интер Милано Симоне Индзаги се оплака от принудителните смени срещу Рома

Барселона сгази Севиля с 5:1, Левандовски влезе в историята (ВИДЕО)

Ямал получи награда и изравни Меси, Гави се завърна

Интер излъга Рома на „Олимпико“ (ВИДЕО)

Лаутаро вкара единствения гол

В Стокхолм: Фойерверки прекъснаха дербито между Юргорден и Хамарби

Полицията изпразни стадиона, доиграват мача пред празни трибуни в понеделник