1. Novsport
  2. БГ Футбол
  3. ЦСКА няма пари за Хюсеинович, твърди агентът му

ЦСКА няма пари за Хюсеинович, твърди агентът му

Мениджърът на Саид Хюсеинович Сабид Дервишевич обяви, че клиентът му не е подписал договор с ЦСКА, както бе обявено от изпълнителния директор на "армейците" Георги Илиев

ЦСКА няма пари за Хюсеинович, твърди агентът му

Мениджърът на Саид Хюсеинович Сабид Дервишевич обяви, че клиентът му не е подписал договор с ЦСКА, както бе обявено от изпълнителния директор на "армейците" Георги Илиев. Майкъла вече заяви, че босненецът е сигурно ново попълнение на "Армията", но според агентът това не е вярно и до сделка не се е стигнало, тъй като двете страни имат сериозни финансови разминавания. Играчът е поискал висока заплата и сериозна сума на ръка, която не е по силите на собствениците на "червените".

"В повечето медии се тиражира информация, че Хюсеинович има договор с ФК Сараево до лятото на 2013 година. Истината е съвсем различна. Саид е обвързан със сегашния си клуб до  13 февруари 2013 година. След това той става свободен агент. При всички положения Хюсеинович няма да почне подготовка с тима. Към него има оферти от няколко клуба. ЦСКА бяха най-настоятелни, но не могат да изпълнят финансовите му претенции. Нормално е, когато не плащаш трансферна сума, да предложиш по-добри финансови условия на играча. В началото на следващата година ще имаме пълна яснота", заяви Дервишевич пред босненските медии, цитиран от "Меридиан Мач".