Херо намекна за контакти с Левски, но заяви: Не мога в такъв тежък момент да изоставя Черноморец

Баялцалиев просто е съдийско недоразумение. Такива съдии се лансират заради техните бащи, а млади не могат да получат шанс

Херо намекна за контакти с Левски, но заяви: Не мога в такъв тежък момент да изоставя Черноморец
Димитър Димитров – Херо заяви, че в такъв тежък за клуба му Черноморец момент не е морално да го изостави. Той бе запитан дали би поел Левски на фона на ширещите се слухове, че ще акостира на "Герена" от лятото, и отговори:
 
„Треньор съм на Черноморец, не искам да коментирам тази тема. Не мисля, че ще бъде некоректно да ги оставя в такъв тежък момент – тежък във всяко едно естество.”
 
Иначе Димитър Димитров беше изгонен от главния рефер Ангел Баялцалиев в 56-ата минута на мача с Берое (0:1) за претенции към него, че не е изгонил голмайстора на Берое Георги Андонов секунди преди нападателят да се разпише във вратата на „акулите”.
 
„Реакцията беше точно за това, абсолютен втори жълт картон. За зла участ същият футболист ни вкара гол след 30 секунди”, каза Херо пред Нюз7.
 
Едно футболно недоразумение (по адрес на съдията). Такива съдии се лансират заради техните бащи, а млади не могат да получат шанс.”
 
„В такъв мач щом допуска такива фрапантни грешки, какво остава за някой по-голям мач, където ще направи простотии.”
 
„Стоян каза: ‘Спокойно, тренер, не се ядосвай’.
 
„Не смятам, че има някаква поръчка в услуга на Берое. Той просто е съдийско недоразумение, на такива не трябва да се дава шанс да свирят.”
 

„За играта не искам да коментирам, защото нашият отбор изигра изключително слаб мач. Съвсем заслужено загубихме.”   

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки