Тенчо Тенев за Novsport.com: Абдиков не знае какво да отговори за постъпката си

Не знам дали ще разчитам на него, след като изтърпи наказанието си

Тенчо Тенев за Novsport.com: Абдиков не знае какво да отговори за постъпката си
Старши треньорът на Пирин (Гоце Делчев) Тенчо Тенев призна, че все още не е решил как да накаже вратаря Абди Абдиков, който удари свой съотборник при гостуването на Черно море, за което получи директен червен картон от съдията, предаде кореспондент на Novsport.com. Неврокопчани пък загубиха срещата с 1:5.
 
"Това, което направи Абдиков е недопустимо и аз още не мога да го проумея. Спортът и в частност футболът е да възпитава. Какъв пример се дава на по-младите?
 
"Абдиков не знае какво да отговори за постъпката си. И той още не може да проумее какво е станало. Не знам дали ще разчитам на него, след като изтърпи наказанието си. Ще го решаваме с ръководството. Никой треньор не може да се лиши от добър вратар, какъвто е той. Трябва обаче Абдиков да промени коренно поведението си и да спечели отново доверието на съотборниците си и на феновете. Най-малкото, което е да плати сам глобата за червения картон", заяви Тенев.
 
Админстративният директор на неврокопчани Иван Близнаков не изключи възможноста да бъде наложена и допълнителна парична санкция.
 
Хубавата новина за Пирин (ГД) е, че от следващия кръг срещу Берое в игра се завръща Албин Озда-Алба. Той се контузи по време на мача с Левски.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки