Сензацията в пресата днес: От Левски пробили четирима "Армейци"

Четирима футболисти на ЦСКА са играли симулативно срещу Левски във вечното дерби.

Сензацията в пресата днес: От Левски пробили четирима "Армейци"

 Четирима футболисти на ЦСКА са били пробити от Левски преди вечното дерби. Както е известно, двубоят на стадион "Васил Левски" завърши с победа с 2:1 за "сините", като решителното попадение на Жоао Силва падна в 90-ата минута на мача след колективна грешка в "армейската" отбрана.

Двама от хванатите футболисти са вратарят Томаш Черни и защитникът Иван Бандаловски, твърди вестник "7 дни спорт". Именно първият е с най-голяма вина за победното попадение на Левски, след като не успя да избие едно на пръв поглед безобидно центриране в малкото наказателно поле на ЦСКА.

Един от собствениците на "червените" - Иво Иванов, който наскоро се оттегли от Надзорния съвет, е бил информиран часове преди началото на вечното дерби, че четирима от футболистите са пробити от съперника. За да бъде сигурен, той е поръчал на четирима надеждни специалисти да наблюдават само и единствено играта на всеки един от посочените играчи по време на дербито. 

След края на мача всички те са били категорични в оценките си - пробив има, подозренията са напълно основателни. Впоследствие четиримата агенти на Иво Иванов са подкрепили доводите си с видеозапис на избрани моменти от мача с участието на съответните футболисти. 

Това веднага довело до скандал между двамата собственици на ЦСКА Иво Иванов и Димитър Борисов. Последният, който в последните седмици движи нещата на "Армията", обаче отрекъл да знае за подобно нещо. По информация на "7 дни спорт" в Левски продължават с опитите си да печелят мачовете си извън терена. 

За целта "сините" са хванали трима от титулярите на Локомотив (Пд) преди днешния мач между двата отбора на "Лаута". Ежедневникът твърди, че знае имената на въпросните играчи, без да ги обявява публично. 

Според вестника, вчера в ранния следобед и треньорът на Локомотив - Стефан Генов, е научил за пробива в отбора му.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки