Батков към Лудогорец: Мутрите са при тях, ние сме народът

„Нека Гриша Ганчев каже кои са тия собственици на Левски”

Батков към Лудогорец: Мутрите са при тях, ние сме народът

 „Важни днес бяха трите точки. Ние продължаваме по график, а напрежението е при опонента (Лудогорец).”

Това каза Тодор Батков след успеха на Левски над Локомотив в Пловдив с 1:0 в среща от 25-ия кръг на „А” група, извел „сините” до първото място във временното класиране на шампионата преди домакинството на Лудогорец срещу Черноморец.

„Днес беше тежък мач, но хубавото е, че играчите се справиха, макар да играхме 40 минути с човек по-малко. Левски винаги е бил дразнител, ако може да ни няма, ще са много щастливи някои хора. Виждате, че колегите от ЦСКА създадоха някакъв заговор, а писачът на декларации (изп. дир. на Лудогорец Ангел Петричев) ни нарече мутри."

"Мутрите обаче са при тях, а ние сме народът. Аз ли съм мутра или кой? Те нас ни наричат мутри?! Поискахме отлагане на мача с Лудогорец, но това няма как да се случи. Нищо, ако искат да го направим в сряда, след финала за купата, пак ще ги бием! И пак ще има разочарования за тях, като онези в Шампионската лига (отпадане от Динамо Загреб след късни голове в плейофния кръг). Защото ние сме играли, а те никога няма да играят в Шампионската лига”, каза адвокатът, след което бе попитан дали има шансове наставникът на „сините” Николай Митов да остане начело на тима и след края на сезона предвид отличните му резултати начело на тима, както и каква ще бъде лятната селекция на „Герена”:

„Аз съм доволен от Николай Митов, защото той ни върна в играта след Гоце Делчев. В момента не разговаряме с други треньори. Относно селекцията, тя няма да е толкова мащабна, колкото беше досега. Имаме отбор и само ще го подсилим, но дайте да не говорим предварително. Постигнахме заслужена победа, нека й се порадваме.”

Впоследствие Тодор Батков отрече появилите се информации, че Левски стимулира с премии съперниците на Лудогорец и коментира изказването на Гриша Ганчев, който наскоро обяви, че адвокатът не е реалният собственик на „сините”:

„Ние си плащаме за стадиона, а не на опонентите на Лудогорец. Имаме да плащаме колосални премии, ако станем шампиони, така че по-добре на нашите си играчи да плащаме, отколкото на другите."

"Колкото до изказването на Гриша Ганчев, нека той да каже кои са тия собственици на Левски. Ето това е мутренско, да кажеш нещо, а да не го кажеш изцяло. Всеки отговаря за думите си.”

Босът на „сините” бе запитан дали предстоящите парламентарни избори могат да повлияят върху развитието на клуба и доколко съдбовна е датата 12 май за Левски:

„Съдбовна е дотолкова, че нашите привърженици са по-голяма част от българския народ.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки